Verzija PvPa

Pozdrav, tretuna verzija kitpvpa je ja mislim 1.13.2 sto je super posto je to jedna od cooldown pvp verzija a ne spam kao 1.8 i nize. Ali kada poredim kitpvp na serbu i kitpvp na drugim serverima, primetim da je kb mnogo drugaciji, igraci koji su igrali kitpvp na drugim serverima ce znati o cemu se prica. Verujem da ima nesto da radi sa verzijom servera posto pola tih su vecinom izmedju 1.9 i 1.12.2, a secam se da je od 1.12.2 i 1.13.2 bilo dosta pvp promena kao npr Encka i regen koji daje zajedno sa absorption. A i ne znam sto ali kada se pvpam ne izgleda nista smooth nego izgleda kao da stalno postoji neki kb delay koji nije do pinga i kao da igraci skacu unazad umesto da lete unazad. Ako treba primer na sta mislim pod smooth kb i movement, Kharon#8025 na disc ili me nadjite na serbovom disc za video sa 2. servera koji ima sto bih ja rekao smoother pvp (samo modovi nek me dm).

Na kitpvp sada kada das combo, oni polete unazad i negde na pola leta zabodu na manje od sec ali idalje zabodu u nebu i kao da odskoce unazad posle te tacke. To je slicno kao kada se pvpas sa netherite armor koji daje kb resistance. Nzm da li je sve to do verzije ili je do nekih settings ili plugina srv

Udjite na cube craft, odigrajte koju partiju duels i sve će vam biti jasno

Ne slažem se, stavite da igraci mogu uci u gamemode creative

Jos bolje da dodaju creeper spawn egg u kitove da unistimo mapu

verzija je iluzija

Ubij se pacove

Odradili smo neke prepravke na serveru, molimo vas da probate sutra od 5 ujutro i u toku dana, te nam javite kako vam se čini, u slučaju da postoje neki problemi i slično javite i to, potrudićemo se da popravimo.

-Lock.

Da li mi možeš poslati video koji si spomenuo u ovoj temi? Mislim da me imaš na diskordu, u slučaju da nemaš : dane#6669.

jesam

Razgovor završen na Discordu.

-Lock.