Nije bolest sve sto boli
Ajde i ti.
Taman da smrsas malo???
[quote=“hailranger” post=270840]Ja mislim da treba da organizujete kolektivno trčanje, majke mi :pinch:[/quote] ajde i ti sa nama, taman da izadjes iz kuce malo
pustite coveka, ne zna da smo trolleri
Slab je troll, to je već viđeno na SAMPu, mada ima klinaca koji se lože na to još tamo.
:woohoo:
Živeli trolleri!!!
Raptin10 priča za ustanovu a do juče pravio temu kako mu je san da postane moderator i idol mu Krle.
[quote=“ronisjo” post=270880]Raptin10 priča za ustanovu a do juče pravio temu kako mu je san da postane moderator i idol mu Krle.[/quote] secam se toga…i za KamberaYt je to reko cini mi se…
Крле је свима нама идол на неки начин
Maty, džabe se sada pravite trolleri, došla 2 igrača malo jača i što se kaže “rešila” vas u dva posta.
[quote=“hailranger” post=270892]Maty, džabe se sada pravite trolleri, došla 2 igrača malo jača i što se kaže “rešila” vas u dva posta.
Resi giricu breeeeee
meni je idalje to san i ja zelim moderatora na serb kraftuu
[quote=“hailranger” post=270892]Maty, džabe se sada pravite trolleri, došla 2 igrača malo jača i što se kaže “rešila” vas u dva posta.
Шта ти имаш против мене БРО
[quote=“Maty” post=270904][quote=“hailranger” post=270892]Maty, džabe se sada pravite trolleri, došla 2 igrača malo jača i što se kaže “rešila” vas u dva posta.
Шта ти имаш против мене БРО[/quote]
Ljubomoran zato sto nije nista postigao u zivotu pa hejta, sram ga bilo, ispunjen je mrznjom!!!
jel to neko dira MAFIJU?
Hailranger 70 godina
Uspeh u životu:
Mod na serb
Srećna Nova godina drugari!
Hvala, takodje!!!
Такође другар! Само ће нас позитива све спасити!
[quote=“hailranger” post=270951]Srećna Nova godina drugari![/quote] Nova godina je tek za 365d