Vanilla - Squid Game Event [Završeno]

Pozdrav igrači SC-a!

SERB-CRAFT Tim ove sedmice organizuje razne evente na podserverima povodom noći veštica, a između ostalog i Squid Game event na Vanilli!

[b] Event počinje u petak, 29. oktobra u 18h.

[b] Na event možete doći preko teleportera koji se nalazi na spawnu!

Učestvovati može svako ko se pojavi, ali je broj slotova na Vanilli ograničen, tako da požurite i zauzmite svoje mesto!

Neće vam biti potrebno ništa od itema, sve potrebne stvari za event ćete dobiti od nas. Na event dođite sa praznim inventarom!

Jako je bitno da dođete sa praznim inventarom jer je na eventu moguće umreti. Ukoliko ponesete nešto vredno i umrete, nismo dužni da Vam vratimo stvari!

[center]CILJ EVENTA[/center]
Event se održava u specijalno pravljenoj areni. Cilj eventa je da igrači stignu sa jednog kraja arene na drugi, prelazeći preko mosta od stakla. Most je podeljen na levu i desnu stranu, dok je svaka strana podeljena na kvadrate od 2x2 bloka. U svakom redu koji se sastoji od dva kvadrata, jedan kvadrat je napravljen od čvrstog stakla, na koji mogu da stanu 2 osobe. Drugi kvadrat je napravljen od tankog stakla koje puca čim 1 igrač stane na njega. Igrači koji budu učestvovali na eventu dobiće svoje redne brojeve (nasumično određene). Po tim rednim brojevima će prelaziti most. Dok igrač broj 1 ne stane na drugi kvadrat, igrač broj 2 ne sme da krene i tako dalje. Cilj je da igrači zapamte koje je staklo čvrsto, a koje je ono koje lako puca i da na osnovu toga prelaze most. Igrači koji ne budu poštovali pravila eventa, biće eliminisani! Ukoliko vam sve ovo deluje previše komplikovano, ne brinite, event će biti objašnjen još jednom pre samog početka, a svakako je tu i probna runda koja će vam pomoći da shvatite koncept eventa.

[center]BODOVANJE[/center]
Igraćemo 3 runde, a pre njih odigraćemo 1 probnu rundu. U svakoj rundi (sem probne), igrači koji osvoje prva 3 mesta dobiće poene. Prvo mesto osvaja 3 poena, drugo mesto 2 poena i treće mesto 1 poen. Na kraju treće runde, sabraćemo poene i igrači koji budu osvojili najviše poena dobiće nagrade! :smiley:

[center]NAGRADE[/center]
[b] 1. Mesto: 150 SC Poena + pravo na pozivanje 1 igrača na Vanillu - R9Fi (2zG)
[b] 2. Mesto: 125 SC Poena - Igqr
[b] 3. Mesto: 100 SC Poena - Juhu

Ostali učesnici dobijaju utešne nagrade! ;)[/b]

Vidimo se na eventu! :slight_smile:

[b] Zabranjen je bilo kakav način varanja koji pre početka eventa nismo uspeli da sredimo. Kazna: Varira od slobodne procene moderatora.

Jos jedan divan event svaka cast! :side:

Pratite trendove nais :side: