Unban Tema

Nick u igri:zOvnin_
Server: Ime servera/Global
Razlog bana:Pokusaj Prevare/Laganje
Trajanje bana: Perm/Temp X
IP ban: Da/Ne Da
Vaša IP adresa: (samo ako je ovo iznad Da → IP Adresa )
Admin koji vas je banovao:Manic12
Vreme bana:Ne znam tacno
Zašto mislite da treba da dobijete unban: Zao mi je sto sam lagao i pokusao da te prevarim molim te daj mi drugu sansu zato sto mislim da svako to zasluzuje i u zivotu necu lagati vise staff team molim te pogledaj ovu temu i razmisli pre nego sto odlucis Hvala Unapred:zOvnin_ <3

Lik zasluzuje 2 sansu kao sto dam ja dobio,Molim vas da ga unbanujete jer lik stvarno dobar ali svako radi greske…Plz unbanajte lika ili ga pozovite ts3 da popricate sa njega

Slazem se dobar je lik,verujem da vas nece vise lagati.Po meni zasluzuje unban.

Znaci SAD! Mora da dobije UnBan! :slight_smile:

Inace u pitanju je mac ban

Slazem se i ja poznajem u potpunosti svako zasluzuje drugu sansu pa tako i mata ,poznajem liak dosta dugo uvek smo pricali i druzili se do ujutru kasno tako i ja vas molim unbanajte lika ,i ja se zahvaljujem unapred

Razgovarali smo na TS-u, upozorio sam njega i lika sa kojim se posvađao da će kada se utvrdi za par minuta ko laže taj isti dobiti MAC ban, obojica su bili ubeđeni u to što govore, imali su šansu da priznaju i ne budu kažnjeni. Ovaj lik zOvnin_ je lagao i to ono baš maksimalno laganje i kada sam utvrdio na kraju i provalio ga, on je bio u fazonu “Banuj me slobodno, i onako je ovo glup server…”. Ja sam samo rekao, “Nemoj sutra da tražiš UNBAN i da plačeš”, on je rekao da neće, danas evo zahteva za unban???

Pa bio sam iznerviran uplatio sam tri ranka na tom serveru i bilo mi je kriov sto cu dobiti mac ban da li moze jos jedna sansa molim vas i izvinjavam se jos jednom na takvom ponasanju.

Stvarno i ja priznajem da nije bilo uredu takvo ponasanje ali lik se sada izvinjava iz sveg srca i verujem da biu trebao dobiti drugu sansu :wink:

Izvinite sto sam upao u temu ali ako si vec kupio te rankove bolje da si procito pravila pre da si ih kupio.Svi se sad izvlace dzaba sam dao te pare ono ovo,pa prvo procitajte pravila pa onda kupite. Jos 1 se izvinjavam za upad.

placi mala placiiiiiii

Nema unbana plaky

Nema unbana plaky

Nema unbana plaky

Nema unbana plaky

Nema unbana plaky

JannixD, ovakvi upadi su dozvoljeni. Dođi na TS da porazgovaramo pa ćemo videti šta možemo da uradimo…