Unban na nick Delifuta -False ban- pt-2

Vaš nick:Delifuta
Server: Podserver/Global/TS3/Discord
Razlog bana:Ne znam ni ja pise anticheat 2 meseca a igrao sam kit pvp i presao u roleplay i opet se vratio u kit pvp zivota mi ne znam nista ja
Trajanje bana: Temp/Perm 3 meseca okruglo
Vreme bana: 15/07/2023 - 06:06
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan:Nisam koristio nista samo sam banovan od jednom, naravno, mozte da me ss-ate

Izvinjavam se ako je problem sto pravim drugi formular ali moram ovo reci (ukoliko moze isti administrator da mi odgovori bilo bi lepo)

U redu je da sam banovan sa servera, bez razloga i stojim iza toga. Tog dana kad sam dobio ban sam na PC-u od minecraft modova imao samo minecraft teksturu, uglavnom ja i moj drug kada smo igrali kitpvp rekao sam mu da me ubije da uzmem drugi kit ali on nije mogao jer se pvpao sa drugim igracem, ja sam posle toga otisao na RP vratio se na KIT da bih uzeo drugi kit, taj kit je bio flash pa je mozda vas anticheat detektovao speed zbog teleporta i brzine flasha (Kontam da brzina flasha ne moze dovesti do bana ali uz to sam se tpao jako brzo). Svakako nebih uplacivao 700DIN na rank ako zelim da citujem. Nadam se brzom odgovoru, hvala!, i jos jedno nebih trazio drugovima i nebih pravio tiket ako sam vec citovao.

I da jos jedno, rekao mi je drug da sam isto Kit PVP igrac, sto je itekako smesno jer ja na KIt-u imam nepunih 5 killa a inace ja sam RP igrac i tamo imam mnogo mnogo dobre stvari poput EFF7 mending Bnizmsn rank F rudnik sto je tesko doci do toga.

Zahtjev za unban se odbija i svaka druga tema će se odbijati.

False ban nije, ovo greška nikako nije znači. Ajde da je tvoja modifikacija Movement Speed-a bila za nekih 1-5% pa ajde možda bi i povjerovao u tvoju priču. Ali ti si imao za malo više od 50% veći movement speed od onog koji ti moraš da imaš sa flash kitom.

Čisto da kažem dodatnom provjerom sa tvojom pričom tebe je i hvatalo prije odabira kita, tako da tek sad ova cijela priča pada u vodu.

Flash kit nema nikakve veze sa tvojim banom tako da to ne možeš da spajaš nikako, a kao što sam rekao čim si ti na prvu spojio da je to potencijalni problem znači da si upoznat sa svojom greškom.

Zaključavam temu