Unban me nick the_killer2335

Molim vas Manicu/Batice unban me sa srv nick the_killer2335 razlog bana je sto sam pametovao… pricao sam:“nije trebalo update da menja,gde su minigames,kako se zaradjuju pare…” Manic me je banovao,i to perma-ban,IP:178.149.44.231,Traje od GR-a do danas,i nemam nikakvu sliku.

Urke sa fejsa moras MNOOOGO vise da objasnjs razlog bana D: . Kako si pametovao ?

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Ma lupeta sve i svasta, samo ga mute-irajte i dopustite mu da zivi :smiley:

Pa pricao sam “nije trebalo da menjate update,server je bio mnogo bolji,gde su ovde minigames,kako se zaradjuju pare itd…”

-_-
Neka bicu bolji bolje bez mute-a

A i sta ti je to ne klikci ovaj link? :smiley:

Klikni :smiley:

Kako igraci ne mogu da shvate da se Server prosto MORA updejtovati jer ima dosta BAAGOVAAA!!! Zato nemojte vise pitovati za to !!! I kako bi bilo to da 2 godine igras na jednoj te istoj mapi ? Uzasno dosadno ! I Mini-games , i arene , i shop ce biti uradjeni za nekoliko dana , i nemojte vise pitovati za to !

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Pitovati XD
Bagovit je jer ga kljukaju arenama i mini-igricama i pluginovima… A pazi da uvek moras da budes na istoj verziji i mapi! Nista novo! Sa svakim GR-om se vraca ravnoteza. Sve ce se vratiti na mesto. :slight_smile:

Bices unbanovan. Ali napisi unban zahtev kako treba.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

pravda za urketa sa fb-a

Pravda !!!

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Dobro je ljudi vidis da ce biti unbanovan :smiley:

Ako nisi bio obavesten postoji primer unban zahteva koji mora da se postuje http://www.serb-craft.com/site/index.php/sr/forum/unban-sekcija/45-primer-unban-zahteva… LOCK Nparavi temu po pravilima!