Unban Funkdodidily123

Banovan sam od strane Allternatea zbog forcefielda, želio bi dobiti unban (imam osjecaj da ga nikad necu dobiti nazalost) posto sam proveo mnoge sate na tekkitu, pomagao ostalima, prijavljivao citere. Kad se tek server pojavio imao sam xray i oprostili su mi, onda se postavlja pitanje, zasto sam opet stavio cit. Istina je: ja sam stavio samo forcefield da bi se odbranio od mobova koji su me uporno slayali na spawnu i tako nisam mogao ni igrati, nista. Taj forcefield radi samo protiv mobova tako da igracima nista ne mogu. Nadam se unbanu (ali opet nažalost mislim da ga necu dobiti) jer bezveze, nista nisam imao na tom accountu, evo iskljuciti cu ja nek me ubijaju jer da bezveze ne pravim novi acc na laptopu… Hvala unaprijed, pozz :stuck_out_tongue:

Koristio si hack-ove na prvom Tekkit-u i daj oprostio sam ti, ali posle ovoga danas ne i cisto sumnjam da uz taj Hack client ide samo Mob aura.

Pa brate sta da ti kazem jos, ne zelis da me unbanas i uredu, zelis da imas cist server. Nije problem, uzivaj… Pozdravi shadovva, ja vise nmg da igram i jbg -1 igrac. Sada ce neki reci da takodje ne vjeruju jer na pocetku ja uvijek dobijem puno itema, kako… Evo sada cu reci da svi znaju EMC BLAZE ROD MASINA.

Uglavnom, jebiga, ne zelis da mi das unban, hvala, znao sam da ce biti taj odgovor… Konacno je cist server, nema citera. Uzivaj, provedi se lijepo, nabavi jos night igraca da bude supp server… Ipak je ovo 1 balkanski tekkit srw… Enjoy once again…

Ja bi volio iskreno dobiti unban, ali znm da ce se sad Batica, Manic, Shadovv, ti, i svi igraci sloziti - unbana NEMA. Ali jbg, ostaje mi samo da cekam sljedeci global rr… :frowning:

Sam si kriv funky… Toliko nego igraj na SERB-CRAFT Survival.Ako i tamo nisi banovan…

Hahahahah alcatraz xDDD

ja sam dobio ban zbog preglasne muzike na ts -_-

Nisam te ja banovao nego Shadovv samo to da znas, sto se tice tebe Vule smejem se i smejacu se do sutra xD

POnekad daje glupe razloge Alternate13 na tekkitu, banuje vas zbog sitnica. A i ne hackuje on nego eto jednostavno postoji masina. Funkdodily123 molim te igraj na Survival, ukoliko nece da te unbanuju na tekkitu. Ali kad uzmem tekkit pod svoje nece niko moci nista da radi. A ne ovako da radi ko sta hoce kad i kako.

Funk je koristio hackove sto je video i YourShadovv. Sto se tice Vuleta, ja ga nisam banovao nego sam rekao da mi je smesno zbog cega je dobio ban. Koliko ja znam od je dobio ban od YourShadovv-a.