Tuziliste

Zalim se na creatora Deadmau5…jedno vece je trazio da ga tp…ok creator je …poceo da smara sa pitanjama “Koliko imas godina?”,“jesi zensko?”.Ja sam mu na sva pitanja lepo odgovorio i onda je poceo da mi preti …(ja sam reko da imam 13 godina on misli da ne) da ce mi spaliti moju gradjevinu ako nedokazem da imam 13 godina. To je stvarno ludo. Ja sam odg na sva pitanja istinito da mi nespali kucu(kuca je od vune) i ok reko je da je to to otiso malooo dalje (mislim da su oko 4-5 kocke) i poceo da diguje rupu (vidi se na skiki) ja sam mu reko da prestane ali on nista … tada je poceo da baca mrezu od pauka i skoro me nije zarobio.ali sa izasao na jedvite jade.Ja sam mu reko da stane i da popravi.Deadmau5 je reko"neko mi je hakovao profil"(u tom smislu),tada nisam imo izbora da mu nekazem za slike da se nesmiri.
On je uzeo sve dmd… i poceo me je ubijati i svom drugu kaze “nisam u gm nisam”.Respawn sam se i poceo je da podcenjuje"dacu ti 300dmd blokova samo nemoj nista da govoris".naravno tu je i bio njegov drug 1080(tako nes) ali on nije bas toliko rusio. I deadmeu5 je sa gm! davao dmd jednom i to mu je dosta dao sigurno

Ako je to pravi kreator mislim stvarno

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/753/2013-03-25_00.42.24.png

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/753/2013-03-25_00.43.14.png

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/753/2013-03-25_00.43.24.png

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/753/2013-03-25_00.46.05.png

Evo ovako.Dok sam ja bio Creator (u moja vremena na Survivalu) aman toga je bilo na milione.Tada su Creatori , Vipovi, Donatori unistavali sve pred sobom (pogotovo Creator sa WE)ali sad su Batica i Manic12 uklonili postavljanje TnT uklonili WE.A na prosloj mapi (pre GR-a) je bilo svega i svacega…A ovaj Creator je imao namere (neznam zbog cega jer ja neigram na Survivalu)da te provocira, a i nije mogao u Creative da te udara nego u Fly.

Nema veze ali voleo bi da se tim creatorima skine rank …

Da, i ja bih, ali njima to nemozes reci, bolje da Manic12 i Batica udju na Survival i kazu im da su upozoreni.

AJAO STA JE TEXTA :smiley: O.o :S

Treba upozoriti cratora ali ako se ponovi treba mu ga i skinuti :slight_smile:

Ej nije bas tako ima 2 sanse.Jednu je iskoristio.

Trebalo bi da manje spamujete ako ocete da spamujete imate Spam sekciju !

Alca uvek na svom mestu. :slight_smile:

Ne pišite ne potrebne komentare.

Igrač je upozoren i nema sledeće šanse, već sledi skidanje ranka ukoliko se ovo ponovi!

Ok.Sad znam u buduce.