Trenutni Survival

Pozdrav, verovatno vec svi znate da je Survival izgubio mnogo igraca i danas je server sa najmanje igraca. Ja mislim da je to zbog toga sto su svi stari igraci otisli. Nabrojat cu samo neke koji su igrali do nedavno ili do polovine ove verzije. Phitofex, djakozz, Milos557, Kico, ShadowFox53, Amer0n, paxeto, lukepker itd. Znaci nije vise zanimljivo da se igra, jer nema igraca koji su ovu igru cinili zanimljivijom. Sad samo neki random likovi u iron armorima i kamenim macevima na pvpu. Druga stvar, po meni najgluplja stvar je to sto ste ubacili ceggove al ajde. Kazete da smo to trazili, da je zanimljivije, pa izvinite zasto ne igraju ti igraci koji su to trazili? Sa 1.8 verzijom, sa ovim enchantima, ceggovima, ench jabukama je propao i survival. Pre je bilo 1 vote=1 SC poen, a sada 1 vote=1 ench jabuka. Udarim nekog dva puta vec guta jabuku. Meni nisu potrebne niti ih skupljam, a niti kupujem, ne nosim ih na pvp. Hakera je uvek bilo, ali zadnje 2-3 verzije su napredovali, na 1.7.2 niko nije znao kako koristi fly na chitu. Ubace te u arenu gde je visina 2 bloka i nema ti spasa, a sada lik je last hit i ladno odleti baci instant health i vrati se. Moje vidjenje survivala, tjt.

Kako server sa najmanje igrača kad je na Vanili prosek 6 igrača? :silly:

Fazon je da su otišli baš oni igrači koji su banovani zbog hack-a, pa im se ne da igrati ispočetka :slight_smile:

Vjerovatno je mialio na servere za koje se ne plaća pretplata?

P.S. Čak i HUB ima više igračaa…

Paxeto i dalje igra :lol:

I ja igram xD

Ma nemoj, nisam znala :ohmy:

Da igraci samo odlaze je ne tacno, jer je ne moguce da je sve veci broj igraca, a oni odlaze. :huh:
Mozda su ljudi otisli sa survival srw, ali ne postoji samo 1 srw na SERB-u ima ih jo 5-6 slobodnih. Npr: Bridges i SkyWars zajedno imaju vise igraca nego svi podserveri zajedno.
Mozda je neko sa survival otisao jer mu je bolji Bridges, SkyBlock ili bilo koji drugi srw, svakako igraci idu tamo gde im bolje odgovara, kako ce im odgovarati survival mapa sa 50k x 50k + uz sve to cegg i tnt u scshopu, meni to ne odgovara. (Moje misljenje, zato sam otisao sa survival jer me raidaju svaki dan, smor me vise da gradim home i sakupljam iteme)
Ali citerima situacija na survival srw odgovara, na najvecu srecu dodato je dosta mod-ova i uklonjeno dosta hakera.Ako ne vidis admini i mod-ovi vecinom se pozabavljaju survivalom, zbog toga sto su dodali pijacu, arene, neki bangi( da ga jeb**) jump, pvp rupu i kod stepenica ravno postolje i jos mnogo sto sta. Oni sve ovo rade da bi nas zadovolji tokom igre, a vi se napravite pametni i poserete sav njihov trud( mislim na hakere) i kad dobijete ban odete sa srw, ja mislim da vecina igraca na survival srw oko 75% vise nisu citeri od kad ima novih mod-ova, neki su shvatili a neki kad dobiju ban i dalje ne shvataju da to ne treba raditi.

Sve je ovo moje misljenje o survival serveru. Ja sam odustao jer sam ja tako hteo, a ne zato sto je survival propao. :wink:

Ja necu da igram survival i necu i necu al mora Creeper1blow da me natera xD

Ja nisam odustao zato sto sam raid ili to.
Ja kad sam bio raid ja sam se naprotiv smejao xD
Al factions mi dosadio…
P.S. Nije samo na serbu dosadio vec svuda…
Svrha te igre mi je dosadila

Ja samo ovo nekontam kako vas raid stalno a meni 1 mozda ipo mjesec stoji ova baza cista xD

To ti je Roass izdajica :wink:

Potpuno se slažem sa Dušankom, i mene kad’ su raidali, ja sam se smejao, jer je zanimljivije, ipak je takva igra, a ne ovo danas, dođeš da ga raidaš, on ti psuje majku, oca, familiju, nemam šta reći sem, takva ti je današnja omladina. :stuck_out_tongue:
Takođe’ i ja, samo uđem na Survival da se zezam 15 minuta i izađem, pošto ste rekli da je većina igrača otišlo, i bolje, i ne trebaju igrati ako neće se ponašati kao svi, tačnije, ako neće igrati normalno, i ne hackovati. :stuck_out_tongue:
Sad’ ćete reći da se ulizujem, iskreno ne zanima me šta ćete reći, ali, ja se stvarno divim Batici i Maniću, kako su uspjeli, jer pored svega, sigurno je bilo i padnova, ali oni su uspjeli čak 5 godina održati server, pa sad’ se pitajte kako je njima, taj sav trud sve te godine, neko pokušava da upropasti, ali za sve ima rješenja, toliko od mene, inače Dušanka je ova/j (:p) Dusan213. :stuck_out_tongue:

xShadowice, kao prvo ovo sto si napisao “da igraci samo odlaze je netacno”, ja ovde govorim opcenito o survivalu, a ne o bridgesu niti o skywarsu, niti ovi igraci sto su otisli sa survivala igraju bridges i skywars. “Igraci idu tamo gde im bolje odgovara”, ove sto sam nabrojao su bili najaktivniji survival igraci, koji su igrali po 6-7h dnevno, tako da ne verujem bas da su oni zamenili survival drugim serverom. A za te ceggove i to sam napisao da izbace, jer je vecina otisla zbog toga, jer su raidani, eto i ti si. “Ako ne vidis admini i modovi vecinom se pozabavljaju survivalom” Pa znas kako, pozabavljaju se sada kad je pola igraca otislo, i oni sada oce da vrate te igrace, o tome su trebali misliti ranije :wink:

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

[quote=“Dusan213” post=43949]Ja nisam odustao zato sto sam raid ili to.
Ja kad sam bio raid ja sam se naprotiv smejao xD
Al factions mi dosadio…
P.S. Nije samo na serbu dosadio vec svuda…
Svrha te igre mi je dosadila[/quote]
Mene su 4 puta raid, uzeli su mi preko 15 chestova OP itema, ali i dalje igram. Problem nije u raidu, da jeste davno bih prestao da igram, problem je sto me survival smorio na drugi nacin, nema PvP-a, factiona, nema dobre raje, ovo sada sve neke napaljene kidare…

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

Pre 2 dana je napisao na forumu da ne igra vise.

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

Pre 2 dana je napisao na forumu da ne igra vise.

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

Mogu i ja da napisem da ne igram vise pa da igram msm evo ti dokaz slika je od juce.

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/4532/2015-08-28_11.38.00.png

Primi to kao kompliment, rekao ti je da si pametna. :stuck_out_tongue:

emirr me je zaboravio
#Icryeverytime