Nije me bilo vec 3-4 meseca na srw i evo vratio sam se, ali ocu da udjem na Serb pise da sam banovan Mullti Acc + Upad na nalog da li je to meni ili tom liku koji mi je upao na nalog posto ne znam nije me bilo dugo pa je ocigledno da nije meni, Ako mogu kako da pomognem s nekim dokazom da mi predlozite pomoci cu kako bih vratio acc.
Karrose https://www.serb-craft.com/forum/tutorijali/3011-sta-da-radim-ukoliko-ne-mogu-da-pristupim-nalogu
Nisi me bas najbolje shvatio, ono sto hocu da ti kazem jeste da meni vec pise da sam banovan, tj. kada kliknem na srw odma mi izbaci “Banovano ste tad i tad u toliko i toliko od strane ficqez razlog: multi acc + upad na nalog” to nije sigurno zbog mene jer me nije bilo na srw vec dugo nego je banovao tog lika koji je usao meni na acc da ne bi vise bio na njemu. Pogledao sam novu mogucnost da se vrati sifra ali kazem ti trajno je banovan ovaj acc pa nmg. ni na hub da se spawnam pa da ukucam ono /recoverpass (e-mail) pa da promenim pass. Nadam se da si me sada shvatio.
Javi im se na ts3 sta da ti kazem
Karrose, idi na ts ili se javi na mail sa dokazima da je to tvoj acc. Inace lik koji ti je upao na acc je: Honor, a sa njim je bio i onaj CrniMC. Nisi igrao par meseci i onda ti je unregister acc i tako su oni upali… jbg :side:
Javi se na TeamSpeak3 Server ili porukom sa dokazima,da je tvoj account, na mail [email protected]. LOCK.