123455

Pitanje za Srdju sto me ban na Ser xD

Bićeš banovan na sve i jednom profilu na kojem budeš spamovao, pa da vidimo dokle će ti se dati praviti nove email-ove :slight_smile:
Smiri se na ovom i niko te neće dirati.

Poyy

Dete Yahoo Hotmail Gmail :smiley: imam tu jos Pozzz Srdjo ti neznas ko sam ja uskoro ces saznati nisam ja klinac. P.S Vidimo se uskoro MCM5_ Smaratoru nemesaj se! Srdja ima pravo da se mesa :smiley: imamo svaki dan da pricamo daj mob.tel da pricamo :smiley: ako imas TS3 ili Skype pozzz

Popusis ti meni cmar znas?

E sada reci cao :smiley: ban sa foruma razlog vredanje drugih igraca pozzz :smiley: pozdravi tu tvoju zenu i.imgur.com/X8mur1G.gif reci joj zelim te MCM5 XD

Mali po 69 put ti kazem uhvati se skole. Govoris njemu da pozdravi zenu, uglavnom po tvojoj logici je on bolji od tebe jer on barem ima zenu. A ako ti mislis da ces na kompu naci curu varas se. Moja preporuka je da se odvojis od kompa i odes trazit cure barem da budes neko i nesto.
I ako nisi cuo za knigu eh to je jedna magicna stvar od koje mozes nesto nauciti.
Pozz i opameti se malo pa ces biti bolji i svi ce te cjeniti sta god uradio.

E da znas sta se sve meni desilo razumeo bi.

Koj si ti noob :smiley:

Pa sta ti neznas sta znaci minecraft

aahahahahhahaa

xD TI neznas sta je biologija ni fizika ni hemija

Ser, ili kako se već predstavljaš, da li si ti svestan da je ovo vid uznemiravanja što ti radiš i da je to kažnjivo. Isto tako, praviti lažne e-mail adrese i predstavljati se kao neko drugi je zapravo neki vid kraže identiteta, da li stvarno želiš da neko pukne prijavu tvom provajderu i da se kontaktiraju tvoji roditelji ukoliko to bude potrebno. Za mene na forumu predstavljaš nekog klinca psihopatu, najiskrenije ti ovo kažem.

Ma vazi.

Milane druze moj iz odelenja sto si danas bio 6 puta kod psihologa?