➤ Proljetna sezona Survival-a je pred nama, a SC Tim uveliko radi kreće sa radovima za istu!
➤ Sada je pravo vrijeme da podijelite svoje prijedloge! Recite nam šta biste voljeli vidjeti na serveru, kao i što vam se možda nije svidjelo u dosadašnjem gameplayu. Naš tim već ima spremne planove, ali želimo čuti vaše ideje i sugestije kako bismo dodatno poboljšali igru. Sve povratne informacije i kritike su dobrodošle!
➤ Svoje prijedloge možete ostaviti u sljedećem formatu:
• Vaš Nick:
• Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:
➤ Pokušajte što realnije i detaljnije opisati svoje prijedloge i kritike. Trudit ćemo se da odgovorimo na većinu vaših prijedloga, pružimo vam detaljan feedback i otvoreno razgovaramo o svemu što predložite, u duhu konstruktivne diskusije.
➤ Komentarišite i tuđe prijedloge koje igrači ostave kako bismo na taj način mogli sklopiti šire mišljenje svih vas i uzeti neku sredinu.
Naš feedback vama
➤ Nova sezona će imati odvojenu PvP arenu koja će biti šira. KoTH će se odvijati na njoj. End PvP će biti van funkcije.
➤ Elytru možda da omogućimo uz potecijalni cooldown firework-a.
➤ Skill sistem - Skill sistem je nešto što je popolovilo trenutni community na Survivalu, jednom djelu je okej, jednom ne. Sljedeće sezone će ostati skillovi, ali neće davati nadogradnje igraču u vidu dodatnih skill poena i helta, već neki vid nagrada kao što su itemi. Ova opcija je još uvijek na razmatranju.
• Vaš Nick:OMGthisisaMLG
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**dodati staru mapu od warp end-a kao sto je bilo u sezona beta tad je bio faction-survival kobinacija i vratiti u demonik set s6-s5 Sword
• Vaš Nick :__hunter69
• Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: Poz, nisam toliko igrao survival ove sezone ali bih mogao nesto da napisem
Custom world generacija -Mislim da bi ovo trebao da se napravi kao sto je pre bilo, znaci u potpunosti da se iskljuci ali da ostanu kao one male kuce da villgaerima i strukture(obavezno ukinuti onu piramidu sa elder guardianom unutra, smara minig fatique mnogo)
Mapa za pvp-Mislim da bi trebala da se vrati stara arena za pvp (zatvorena, sezona leto 2023) Ovako ima vise mesta za run pa i nema nekog pvp-a
Skills, ako vec idete sa ovim Lifesteel stilom, stavite onda max hearts 20, bio sam sa likom u team koji je farmao srca tako sto je xrayo i kopao rude za srca (skloniti strenght skill u potpunosti)
To je to od mene , pozz !
Nije lifesteal stil.
Svakako gore sam pisao skillovi će imati potpuno drugu poentu u slučaju dodatne integracije.
Trenutni skillovi neće biti ovakvi više.
• Vaš Nick:ogisa
• Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: Vidim pisu ovdje ovako evo par predloga
Mogli bi ste jos 2 3 staff membera naci za survival koji su igrali to a da nemaju 8 godina na survival bukv ove sez mozda 5 puta usli admini ekonomija da bude ista tj bambus i cookies (moze wheat mozda umesto cookies bilo bi lakse dobit pare i to)
Kitovi da daju netherite stvari jer je ssr neth pvp skillove ako je moguce ugasiti u pvp zonama mapa za pvp da bude end od zadje sez kad su imale fakcije na ssr i pvp zona iz 2k23 leto bilo bi zatvoreno i samim tim vise fun za pvp trenutni kothovi su previse lagani da se runaju jer je mapa ogromna dodati da se mogu razmozavaju villageri i bedove da mozemo da kraftamo i placramo string dodati u gmc kao i kaktus da se ozive malo kaktus farme a i vise bi bilo fun tako i lakse dobijat pare onda neth arm da treba samo ingoti da se kradtaju jer ljudi traze previse za onaj djavo sto se koristi sad da upgradeas u netherite arm kljuceve vratiti na 124 scp il klk su bili pre jer su preskupi sad ely da je ugasena u combatu
Neke kritike:Nema admina na srwu uopste premalo keyalleva i eventa na ssr
• Vaš Nick: Gveklom_PvP
• Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: Promenite ekonomiju da ljudima bude zanimljivo da nesto drugo farmaju ovako cookies i bambusi su tu vec par sezona, kitovi da daju netherite armor ne diamond . Izbaciti ili debuffovati skillove posto su mnogo bolesna stvar ovo sto si napisao da daju neki vid nagrada je odlicna ideja. Organizujte vise eventova ne moraju da budu PvP turniri nego nesto drugo nemam ideju za te druge eventove ako ima neko nek ih napise.
• Vaš Nick:Nikolabree
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**hteo bih da doda te u survivalu vise stvari i da bude sto zanimljiji
• Vaš Nick:Max_12287
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Zelim da se ukljuci pvp na obicnom survivalu i da se daje svaki mjesec neki crate key
Uzimajući u obzir SMP servere koji postoje po svijetu, imamo mnogo manje p2w elemenata nego što je normalizovano svugdje po svijetu.
Da li mi imamo p2w elemente, naravno da imamo jer drugačije serveri ne opstaju. P2w su i najveći serveri na svijetu i nećeš naći nigdje server koji to nije. Samo ćeš naći više ili manje. Čim ima rank, to je to
Grief možete da izbjegnete sa claimovanjem i tu imate apsolutnu odgovornost i mogućnosti nad svojim claimovima.
Kakvu ti ekonomiju vidiš na serveru na koju bi ti bazirao, a da bi bila fun.
Farme su nešto što drži aktivnost igrača i da ne bude samo AFK sa spawnerima. Tu su i spawneri za neku pasivnu zaradu, ali ako ćemo bazirati na nešto drugačije to mora biti onda neki crop. Šta bi ti vidio kao zamjenu.
Pokušavamo trenutno da oblikujemo najbolju maketu za skillove pa ćemo da vidimo na šta će ličiti.
Ja sam neko ko je i prije dolaska na menadžer poziciju, vodio survival i još od kako se vratio Survival niko nije ulazio u tim koji bi bio dio Tim Survivala. Ja svakako trenutno sam pod tehničkim vodstvom tim servera, ali pored mene prije nije bio niko za survival. Sada je tu sa nama i Dominik. Pa ćemo pokušati da napravimo neko fino proljeće
Prije nisu bili tu uopšte, ovo je prvobitna cijena koji se nalazi u sc shopu. Skockat ćemo tu cijenu i smanjiti je masovno. Neka bude 15-20 poena, svakako vidjet ćemo i ubacivanja u obični shop koji će biti izmjenjen u fullu i koji ćemo reorganizovati radi lakšeg snalaženja
• Vaš Nick:Nemanja08
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Imam neke predloge kome bih se starim igracima svidele bas.
1.Rank kits za pvp bih predlozio da budu netherite stvari za sve rankove Creator,WarLord i Senator jer mislim da je bolje tako.
2.PvP arena da bude ista kao iz sezona leto 2023,ne vracajte mapu iz sezone zima 2023 jer je to stvarno besmislena mapa i bas je cavski da svi runaju nakon kotha.
3.Dodati barut na /shop za neku cenu koja nije jeftina a ni skupa jer ono ko ce cekati koth top 1 2 i plus mozda taj koji uzme creper spawner nece prodavati barut drugim igracima.
4.Smanjiti cene kljuceva jer mislim da su ove cene bas skupe.Vratite da bude legy key za 100 scp,diamond za 58 jer ono svaki pod server ima svoj scp,scp se ne dobija vise kad upalimo ac.A nagrade u njima su iste svake sez.
5.Takmicenja u toku nedelje Leaderboard vratiti na stare nagrade jer ono vise dobijemo scp sto afkamo u toku nedelje nego sto se mucimo za 1. mesto koje je 400scp…
6.Izbaciti iz vote keya one cosmetics kape i krila jer je to nepotrebno.
7.Izbaciti komande u /warp pvp a to su /ec-/enderchest,/pv 1 2 3 4 5 6 7.
8.Ovo pazljivo procitajte.
Ako vratite da wild bude kao svaki normalan server,postoje cake da se dodje do /seed preko nekih programa,eh sad ako igrac dobije seed taj igrac moze kucati na google seed map ukucati seed i videti bukvalno sve gde se sta nalazi(na strukture,spawnere,rude itd…)
Ako vratite ove custom mape sto su trenutno na survival dodajte samo spawnere da se mogu nalaze ove sezone smo mogli samo nadjemo one blokove oko spawnera ali nema spawnera.
9.Nether ostavite ali samo dodajte spawnere blaze magma i ostale.
10.Oruzje Mace izbaciti totalno iz survivala i onaj Trial Chamber zbog nekih razloga:
Igram 1 srw trenutno i vidim da cete ubaciti ovu novu verziju gde se nalazi to oruzje Mace.
PvP vam je isti kao ovde samo imate dodatne stvari a to su Wind Chargovi i Mace.
Baci se ispod wind charge i skocimo 10 bloka u vis naciljamo na igraca s mace i ubijemo ga 1 hitom.Ja bih predlozio da se to izbaci jer moze isto dodje citer sa hit box i reach i ja cu nmg nista.I ako cemo iskreno bolje je zbog toga.Ako ne mozete ukloniti te stvari jednostavno zabranite da se mace unese u warp pvp ili bilo kojoj zoni.
11.Vratite onaj stari event /warp end gde smo ubijali zmaja i ko vise dila damage da dobije nagrade.I pristup da imaju svi a ne samo rankovi.
12.Primetio sam da Demonic set pored full batacica koje ima zbog kojeg covek ne umire od gladi ima isto i full saturation.To znaju pvperi i sad po meni je to glupo da lik dodje bukv sa takvom opcijom a to je isto kao gaple bukv kao da nosite regeneration 2 u pvp konstantno.Dodao bih da se ta saturation izbaci a da full hungry ostane.
13.Dodati KoTH Scyte Sharpness 6 jeste malo pre op ali ono ako neko zeli neka odgovori na moj predlog da vidimo jel se slazu.
14.Takodje bih ste mogli da dodate na koth legings i boots protection 5 kao i na cesplejt i helmet a unbreaking 4 da ostane na sve.
15.Envoy bih ste mogli da ostavite kao i ove sezone ali da povecate na 5 komada.
Dodao bih jos ako planirate da sezonu startate KoTH top nagrade da budu rankovi jer ono sta ce nam koth setovi i to na pocetak odma bolje je rankovi da se sluzimo.