Survival Predlog #1

  • Ghast Tear (u shop)

  • Takodje zanima me da li ce biti KoTH nagrade (mislim da treba da bude svakog meseca KoTH nagrade zato sto bi Igraci trkali svakog meseca za nesto isto tako i za jos neke mesecne nagrade ako napravite)

Ovog mjeseca je to bio upravo build takmičenje, sljedećeg mjeseca možda bude opet KoTH :slight_smile:

1 Like

Vratiti da mogu da se craftaju jump boost i slow falling potovi…

Vidjet ću šta i kako ide što se tiče ovoga.

Update
Izgleda da je riješen problem što se tiče Memory Leak-a i da više ne puca server i da nema potrebe za redovnim restartima :smiley:
Sada možete nesmetano da igrate na survivalu, uživajte u igri!

1 Like

Hvala ti volim te! Jedini mod koji zasluzuje svoju poziciju a ne ovi fush moderatori!

Potrebna mi je informacija šta Vam uopšte ispisuje kada pijete slow falling i jump boost potove? @Pujica

Isto tako jako kratak update jer sam mjenjao usput neke stvari oko chat plugina:

  • Ubačen ponovo hover preko igrača gdje može jako brzo prikazati kratke bitne informacije igraču, kul stvarčica za mnogo brži protok bitnih informacija i neke informacije između igrača ovako mogu da se provjere mnogo brže.
    Isto tako na lijevi klik odma možete da /msg igrača
    image
  • Zabranjena [/komanda] dodatak za chat

Ubaciti ghast tear u shop

1 Like
  • Slow Falling bi se koristio najvise u PvP-u a i moze vise kritova da se uradi sa njim tako da ne bih se slozio s tim predlogom , naprimer na Prisonu je ja mislim to zabranjeno posto je OP.
    Screenshot by Lightshot

I ako mozes fixaj /elixir, stavi str2 da je a ne str1 zato sto vise nije 1.8.

Ako moze odg pls

Pozdrav

Ubačen je Str II elixir u Elixir shop za 5500$
image

Finalna odluka što se tiče Sharpness 7
➤ Sharpness 7 ove sezone neće biti ubačen, ubacio sam str II elixir kao neku vrstu kompenzacije. Radi previše S6 i neke nemogućnosti ubacivanja S7, a da to ne bude preskupo u SC Shopu ili da bude limitirano u Krejtovima. Baš radi tih limita da ne bi bilo par igrača sa S7 mačevima odlučio sam da prolongiram ovu odluku za sljedeću sezonu gdje će se odlučivati dalje o opcijama:

  • Da li nastaviti sa S6 mačevima
  • Zamjena S6 sa S7
    Do toga imamo još vremena

➤ Slow falling trenutno neće biti ubačen radi različitih problema sa istim
➤ Za ovaj mjesec je namještena skripta što se tiče KoTH Top-a tako da će na kraju mjeseca biti objavljene nagrade za KoTH top odma

Tokom dana će biti obavljeno Update Obavještenje što se tiče ove zadnje dvije sedmice sa puno informacija i izmjena što se tiče Survival-a

2 Likes
  • Maknuti komandu /invsee na rankovima !
  • Ubaciti Ghast Tear u SHOP
  • Ubaciti Sharpness 7
  • Ubaciti na Scoreboard F-Bank
  • Ubaciti novi/stari kitova
  • Ubaciti u /gm 1 jos dekorativnih blokova
  • Ubaciti jos neke hoppere pored MOB i CACTUS
  • Ubaciti da se mogu zakazati ratovi izmedju fakcija msm da bi bilo interesantno
  • Povecati malo border
  • Smanjiti cijene na /f upgrades
  • Automatsko iskljucenje Creative moda kada se udje u warzone
  • Pokusati ubaciti neke custom enchantove na Pickaxe ( da se kopa vise blokova odjednom npr) , Shovel itd…
  1. Prvi predlog cu preskociti (neutralan sam)
  2. Svakako treba ubaciti Ghast Tear u Shop pošto vidim da ima par predloga za to.
  3. Sharpness 7 , KambeR je rekao da neće biti ove sezone nego tek sledece (pogledaj 2 poruke iznad)
  4. Malo nepotrebno pošto ima /f who i vidis Balance svoje fakcije.
  5. Što se tiče kitova nemam nikakve ideje ovi kitovi su sasvim okej pre su bili blokovi kao da se dobijaju ali tad nije imao gmc. Trebalo bi mozda da pojasnis kakav kit bi trebao da se ubaci.
  6. Mislim da ne postoji nijedan drugi CROP hopper (koji bi se mogao ubaciti.) osim SPAWNER i CACTUS.
  7. Teško da bi mogli biti ikakvi ratovi izmedju fakcija jedino ako se ne organizuje Faction War kao Event.
  8. Border trenutno ne moze da se povećava u običnom i Nether svetu posto je rečeno kada bi igrači otkrivali sami nove Chunkove onda bi stalno crashao server.
  9. Mislim da treba malo ali MALO smanjiti cene F Upgrades.
  10. Apsolutno se slažem.
  11. Što se tiče Custom Enchentova sećam se da je bio Detonate 1-3 i to bi valjda kopalo 3x3 bloka (pickaxe) i to se plaćalo SCPoenima naravno to je bilo na Factionsu ali ne znam kako bi izgledalo na Survivalu . Imam video zapis gde se tačno vide ti Enchentovi Ubili smo lika sa previse op itemima!!! Factions SERB-CRAFT - YouTube (4:19 minuta i sekunda gde da premotate.) Custom Enchentovi su nekad dobri nekad i loši po meni najbolje da ostanem neutralan.

Jel postoji mogucnost da se vrati “F War”, kao sto je na prisonu clanwar, mislim necu da te ucim znas sta si radio proslih sezona…

Dobar dan svima pre svega. Upravo listam forum da vidim sta ima i naletih na ovo kao jednu od bitnih diskusija pa rekoh da se prikljucim.

Ono sto definitivno treba da se uvede jeste da /gmc ne radi u warzoni (end, pvp) i da se na neki nacin gasi u clajmanim podrucijima iz razloga jer malo nije uredu da rankovi prelecu i dolaze sa ledja u svojoj clejmanoj povrsini (ili da napravi neka fora i opcija za to) jer vecina njih lete iznad glave i samo cekaju kad da udju u survival.

Kao druga stvar koja mi je zapala za oko jeste da kazem “problem” sa /warp pijacom jer tezgu zakupi par likova i to je sve, dok je rankovima ukinuta opcija aukcije tako da bi bila idealna stvar da se to nadokanci sa nekom pijacom gde tezge mogu da imaju samo rankovi (ako je potrebno licno cu da ucestvujem u izgradnji iste posto na serveru 95% vremena provodim radeci to :smiley: ).

Kamberu neki igraci pogotovo noviji ne uspu da skupe po 5m za 6 meseci igranja… a na survival ima nove igrace

  • Slazem se sa predlogom za /gmc treba napraviti kao sto je na RolePlayu kada si u gmcu i uletis u neki rudnik sa gamemodom da ti se iskljuci gamemode creative .

  • Pijacu ne bih prosirivao i zeleo bih da ostane kako je oduvek bilo da se uvek neki igraci bore da bi dobili tezgu a ne da ima 30 tezgi , ovaj broj tezgi je sasvim dovoljan i ne treba ga menjati. Nije samo rankovima ukinuta opcija aukcije nego svim igracima na serveru i treba da bude podjenako da igraci i rankovi imaju tezge . Zasto je /ah izbacen ovo je tema o kojoj je sve objasnjeno zasto je aukcija izbacena ako te zanima. Rankovi ne bi trebali da imaju svoje POSEBNE tezge nego bi trebalo da ostane kako je i sad.

Postovani Gvelkome ali ovo nije borba da se dobije tezga jer borba ne postoji, a sad cu tacno da nevedem sve cinjenice zbog cega mislim i jeste tako.

Na serveru postoji 13 tezgi, koje inace zauzeti igraci obnavljaju fakticki u nedogled, jedina mogucnost je da se desi da neki od navedenih popije ban pa da cekas i grabis se u milisekundu da zauzmes istu.
Od 13 zauzetih tezgi, korisnici istih su:

SIGMA: Gvelkom, Vasasos, GIGAntic,
CRNA RUZA: Pahuljica, Coda, DovlaManeken,
TROGLAVCI: Yan
MAGENTA: DeliPeli
H0RD: W0lf1xFTW
NISMO: TwisterAndy
SACRAMENTO: Rosalinda
AXIS: G0tovoSad (medjutim nju koriste igraci axisa)

sto nam govori o tome da dve F imaju priblizno 50% tezgi oko kojih inace nema nikakve borbe jer ih ne mozes zakupiti jer se one obnavljaju. Treba osmisliti nesto na koji nacin ce makar biti omogucena borba oko istih sa recimo nekom licitacijom svakog 1.og ili ubaciti opciju da svako moze da napravi u wildu svoj objekat, postavi cestove (stavi protect)) i drugi natpis sta prodaje u njemu, pa ko hoce i kome sta treba nek izvoli (to sam video na nekom stranom srv). Svakako mislim da na ovaj nacin nema nikakve borbe ni mogucnosti zauzeti bilo koju tezgu, sem juriti i prodavati na /trade opciji.

*Osim toga gg za admina i administraciju koja je prethodnih dana banovala neke od igraca i to na IP adresu pa su imali malo muka da se vrate opet na srv jer ne znaju bas svi klinci tek tako da restartuju rutere.

Mislim da mi je ovo spomenuo KambeR da vise nece postojati tezge sledece sezone nego ce biti na ovaj nacin kako si napisao nisam bas siguran nemoj mi verovati na rec. Slozio bih se da se ovako napravi kao bilo gde u svetu svoj shop to je dobra ideja .

samo jos da ti kazem da se pravilno pise Gveklom :smiley:

1 Like
  • Treba ubaciti npr. ako ubiješ nekog lika da imaš jedno 10 ili 5 sekundi da mu pokupiš iteme sa poda ako ne pokupis u tom vremenskom roku onda može bilo koji drugi igrac da pokupi te iteme.