Survival Podserver. Mane

Pozdrav, koth smanjiti na 15/10 igraca potrebnih startalo se samo 2 kotha od pocetka i to zato sto nas nekoliko zovemo ljude za to. Ekonomiju pogledati ima vise itema koji su unobtainable shulker shell npr ne moze se dobiti zato sto je warp end koth. Smanjiti ove money eggove realno je pre OP i glupo je da neko dobije 150k u sekundi.


Zasto ovo nije implementirano? ima dovoljno glasova valjda??? 20+ za da. Nema igraca survival i sve to ali dak kamberu bar mi koji igramo da se zabavimo…
Private chestovi ne rade (nemamo perm). Popravi ovo kamberu i razmisli o enablovanju mob spawninga nema igraca toliko da laguje i vise bi izgledalo na survival da se spawna enderman kriper…

2 Likes

Money Eggovi su stvarno OP treba da se stavi da moze da se dobije od 1k do 20k maximum, to je trebalo odmah na pocetku sezone ili da izbace ili da smanje kolicinu novca koja se dobija posto je vec donekle pokvarilo sve. MobKills moze da se ubaci ali da se dobija 0.1$ po mobu (i da varira npr za kravu da se dobije 0.2$ ) ali to nista ne znaci mislim da to ne bi trebalo da se ubacuje .

1 Like

Hvala na prijedlozima.
Za KoTH što da ne smanjit ću sad za početak da možete vi da se zabavite, svakako je BETA faza servera.
Za shulker shell si u pravu vidjet ću kasnije kad se vratim sa faxa da riješim.
Isto za money eggove mogu da riješim neki nerf kasnije nakon faxa.

Ovo za killer money, ajde vidjet ću včrs još jednom.
Za private chestove će biti riješeno, samo perma treba. AKO MOŽEŠ DA MI USLIKAŠ DOK SE NE VRATIM ŠTA TI IZLAZI

Kratki update:

  • Sređena PvP zona u endu
  • Money eggovi su dobili nerf
  • Permisija za private chestove (shift desni klik da postavis)
  • Voteparty je spušten sa max 500 na 300
  • Spustio sam min igrača za koth sa 20 na 15
    image

Večeras gledam da riješim još neke stvari koje su ostale:

  • Ne dropovanje netherite itema i tridenta na pod pri smrti
1 Like

Upravo je rješen i bag radi ne dropovanja netherite armora i tridenta i svih tih novih stvari pri ubijanju nekog igrača.
Problem je pravila ona protekcija itema kada ubijete nekog da samo možete vi da ih pokupite. Ta opcija je privremeno ugašena.

Server ponovo upaljen

Kamberu pozdrav. Hvala na resenim problemima, da li se moze enable wither skeletoni da se spawnaju? nether star je unobtainable bez scpoena a jedna wither skull je 80. posto je server u beta fazi, kao sto kazes,
da li je moguce enable hopper da se crafta?ili smanjiti mu cenu? 35k je mnogo a tesko je zaraditi pare. Lepo je sto ste coin flip stavili. Da li ima warden citya ?? I evo predloga posto na prisonu ima ultimate ktoh u nedelju, dodajte ovde neki event da se stsrta npr svake subote u 18h. npr boss fight i ko dila najvose dmg dobija pare ili iteme nesto na tu foru. Nebi imao nrki impact na igrace ove sez ali mozda dodju igrsci sa nekih podservera da se zabave na tom eventu.