Stefane potpuno se slazem da treba da se ss-aju ljudi. Ima mnogo njih autokliker. Juce mi je dosao lik kog nisam video u zivotu i udarao mi je po 10 combo hitova(igrao sam combo). Dva puta sam ga jedva pobedio. Roverio sam kada je taj lik registrovan. Pre 2-3 dana. Takodje mi nije jasno sto si se juce ljutio i optuzivao me za kliker kada ga nemam. Pomiri se da sam bolji
Jedino sto gveklomu pomaze jeste to sto je pinger, nema clicker.
Tebe deru u DMD na KitPvP …
Sent from my T1 Plus using Tapatalk
Gveklome, sta sam ti uradio malo pre na kitpvpu? Morao si dmd da uzems da me targetujes, i na kraju nas 2 smo te drop u dmd. Poy, pomiri se da sam bolje
Slazem se da se igraci ss-ju.Na skypvp pola igraca i vise koriste kliker. Ja nemogu da trpim da me 4 lika sa klikerom rokaju i skidaju armor za tren u areni. Isto i u practice-u. Tamo se najvise koristi dvoklik,a i klikeri.
sad mi jako krivo sto je devetogodisnjak bolji od mene u pvpu.
[quote=“stefan3112” post=156852]sad mi jako krivo sto je devetogodisnjak bolji od mene u pvpu.[/quote]Ja bih plakao na tvom mestu
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
[quote=“RaptinLord” post=156854][quote=“stefan3112” post=156852]sad mi jako krivo sto je devetogodisnjak bolji od mene u pvpu.[/quote]Ja bih plakao na tvom mestu
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka[/quote]jesam
Stefane debilcino glupa. Ti decko si stvarno retardiran. JUCE SAM SE PVPAO SA TOBOM I NAPISEM OVO I TI SVO VREME MISLIS DA JE GVEKLOM. OGISA JE MOZGU JEDAN. KORISTIM ACC OVAJ JER SAM BAN NA MOM. DEREM TE U MC na mom nalogu i ti svo vremr prises to je gveklom hahahahaha.
oh ne
Vau koji rage
[quote=“julia273” post=157192]Vau koji rage[/quote]svidja mi se tvoj avatar
Slazem se da se ss igraci ali mene ne buahahah slm se ne znam ni clicker skinut a kamoli ga upalit smrc ;(
Ti neznas ni komjuter upalit a julijoo mnogo tije ruzan avatar zato sto iras tacku nacelu
Ovo drugo si upravu a za prvo ne lazi naucio sam preksinoc kad si mi pokazao!!!
a izvinji zaboravijo sam izvinji duboko sinoc sam bijo udarijo glavu u kamen pa sam zaboravijo
Ako ti udari 10 combo hitova odmah je klikeras haha, mozda si ti jako los ?
Pa ako ja odvaljujem skoro sve u combo i dodje neki lik koji je tek napravio akaunt, postoji 1% sansa da je lik dosao sa nekog drugog servera i zna da igra. 99% sanse da je neko napravio multi acc da se sprda. Plus je taj lik meni poslao duel. Nije sve slucajno