Stefan3112

Stefane potpuno se slazem da treba da se ss-aju ljudi. Ima mnogo njih autokliker. Juce mi je dosao lik kog nisam video u zivotu i udarao mi je po 10 combo hitova(igrao sam combo). Dva puta sam ga jedva pobedio. Roverio sam kada je taj lik registrovan. Pre 2-3 dana. Takodje mi nije jasno sto si se juce ljutio i optuzivao me za kliker kada ga nemam. Pomiri se da sam bolji :wink:

Jedino sto gveklomu pomaze jeste to sto je pinger, nema clicker.

Tebe deru u DMD na KitPvP …

Sent from my T1 Plus using Tapatalk

Gveklome, sta sam ti uradio malo pre na kitpvpu? Morao si dmd da uzems da me targetujes, i na kraju nas 2 smo te drop u dmd. Poy, pomiri se da sam bolje :wink:

Slazem se da se igraci ss-ju.Na skypvp pola igraca i vise koriste kliker. Ja nemogu da trpim da me 4 lika sa klikerom rokaju i skidaju armor za tren u areni. Isto i u practice-u. Tamo se najvise koristi dvoklik,a i klikeri.

sad mi jako krivo sto je devetogodisnjak bolji od mene u pvpu.

[quote=“stefan3112” post=156852]sad mi jako krivo sto je devetogodisnjak bolji od mene u pvpu.[/quote]Ja bih plakao na tvom mestu

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

[quote=“RaptinLord” post=156854][quote=“stefan3112” post=156852]sad mi jako krivo sto je devetogodisnjak bolji od mene u pvpu.[/quote]Ja bih plakao na tvom mestu

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka[/quote]jesam

Stefane debilcino glupa. Ti decko si stvarno retardiran. JUCE SAM SE PVPAO SA TOBOM I NAPISEM OVO I TI SVO VREME MISLIS DA JE GVEKLOM. OGISA JE MOZGU JEDAN. KORISTIM ACC OVAJ JER SAM BAN NA MOM. DEREM TE U MC na mom nalogu i ti svo vremr prises to je gveklom hahahahaha.

oh ne

Vau koji rage

[quote=“julia273” post=157192]Vau koji rage[/quote]svidja mi se tvoj avatar :slight_smile:

Slazem se da se ss igraci ali mene ne buahahah slm se ne znam ni clicker skinut a kamoli ga upalit smrc ;(

Ti neznas ni komjuter upalit a julijoo mnogo tije ruzan avatar zato sto iras tacku nacelu

Ovo drugo si upravu a za prvo ne lazi naucio sam preksinoc kad si mi pokazao!!!

a izvinji zaboravijo sam izvinji duboko sinoc sam bijo udarijo glavu u kamen pa sam zaboravijo

Ako ti udari 10 combo hitova odmah je klikeras haha, mozda si ti jako los ?

Pa ako ja odvaljujem skoro sve u combo i dodje neki lik koji je tek napravio akaunt, postoji 1% sansa da je lik dosao sa nekog drugog servera i zna da igra. 99% sanse da je neko napravio multi acc da se sprda. Plus je taj lik meni poslao duel. Nije sve slucajno :wink: