Sta radite kada vam je spor internet

Idi u Rumuniju… Tamo osnovni paket ima ovo: http://prntscr.com/9txa1m

Brte meni kada sam kupovao rekli su da ce upload ici isto kao i download a downlaod nekada predje i za preko 30mbps upload e sad da li je to za rumine istina mozda i jeste ali MOZDA.

Kada nam je slab internet jedonstavno KUPIMO NOVI!

lukaibobi napisao/la:

Mislis da roditelji nam trce da nam kupuju nove operatere

RED ja imam mnogo jak internet i po meni svaki normalan lik koji zeli igrai mc ili bilo sta po meni mora imati dobar net!

Cek…Ti si trazio od roditelja super net da bi igrao minecraft -.- noob

Ne nego da bih mogao lepo kao covek biti na facebook igrati igrice gledati youtube bez ikakvog kocenja i tako dalje.RED molim te da me vise ne vredjas.

Pitanje za ostale da li sam vredjao lukaibobi?

Noob ti nije vredjanje

NE ZELIM SVADJU!!!

Ja sam na selo imao 300kbps i igrao sam na serbu bez laga a i gledao sam video u 480x720 bez kocenja.Sto se tice toga za mc uopste nije potraba
brz net oni stariji znaju s kakvim smo mi brzinama igralil CS 1.6 i nismo imali lag znaci ti si slobodno moga kupiti net pre 10god i da ga korstis da igras MC.Tako sam ja koristio net s sela pre 10 godina da igram CS a dnas kada odem tamo koristim ga za MC.

Tema prebacena na caffe!

Nemisli on na to da mu je bolji fps nego da ne ghostuje previse kada igra pvp, tj da igraci se tp-aju sa jednog na drugog mjesta itd.
Kada gradi i kopa da ne vraca blokove itd.

JEDAN pametan covek

Kad mi je spor net, cekam da ga nestane. Lol cuj crnogorski net nedaj boze, u Bosni brz net je 10/1, a normalan je 4/0.5. Vec spor je 2/0.2… xD

Neznas koliko ja placam net i kako sam ga nabavio ovakva brzina u cg nema za fizicka lica

Au brt vi se zalite sa takvim internetima…
Pogledajte moj xD
Ali meni je sasvim dovoljno jer ne treba mi super brz internet za moje potrebe :wink:
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/3590/Screenshot_11.png

Isko i meni je dosta samo da ne laga a za ovih 50mbps pa kako da ne odolim xD