Serb-Craft Team,moze pomoc?? , iz Hrvatske sam i htio sam kupiti rank za SkyPvP koji kosta 1 e preko SMS-A i ne radi mi , Pise mi unesite Točan Broj , a cijelo vrijeme stavljam dobar Broj Od Telefona
Idi na njihov Team-Speak, i pomociceti neko.
ali mi tamo ne radi mik… nece mi se konektat
Zelis da kupis rank “Fighter”?
▻ Prvo unesti Nickname sa servera ovde:
▻ Idi na link: http://www.serb-craft.com/sms/plati.php?nick=&submit.x=93&submit.y=20
U polje nick unesi Nickname (Iime) kako se zoves na Serveru
- Na taj Nick ce ti stici rank (Nick koji uneses u to polje )
▻ Onda idi na dugme “Kupi”
▻ Kada si kliknuo na Kupi pojavice ti se nesto slicno ovome :
▻ Klikni na polje (Obelezio sam ti crvenim kvadratom):
▻ U meni-ju izaberi “Croatia” tj. Hrvatski
▻ Potom ce ti se opcije prebaciti na Hrvatski jezik
▻ Onda klikni na “Platite Mobitelom”.Nakon toga pojavice ti se nesto slicno ovome ili isto
▻ Unesi tacan broj telefona izostavivsi +385 jer je vec unesen.Znaci naprimer “062123456”
✵Ako ti je broj telefona NAPRIMER: 062123456, u polje gde treba da uneses broj pises 62123456 ( bez broja 0 na pocetku )
✵Nemoj da zaboravis da nakon poslate poruke ne kliknes na “Vrati se u prodavnicu” (Najbitnije)
[hr]
Ako te zanima kako dalje klikni samo na ovaj meni
[spoiler]Nakon sto si uradio one gore korake, kliknes na dugme “Plati” ( mislim da se zove tako ) i potom ce ti se pojaviti text ovog tipa
Tebi ce mozda izgledati drugacije!
Nakon toga idi na svoj telefon, udjes u poruke i napravis novu poruku “+”, u deo “Primalac” uneses broj koji ti je napisan *Meni ovde pise broj 09181107000 tebi ce pisati neki drugi broj, na taj broj posaljes poruku koja sadrzi samo “TXT”(Mozda ce tebi nesto drugo pisati) i kada si to uradio klikni POVRATAK U PRODAVNICU!
Posle povrdi kupovinu klikom na link
https://www.serb-craft.com/donacije/potvrda
Uneses trazene podatke ali pre toga selektujes drzavu iz koje si (Hrvatska naprimer) i izaberes SMS Placanje
[/spoiler]
da zelim taj kupit
Gore ti je moj odgovor ako je sve u redu onda javi ovde
Jel si uspeo?
valjda da ,nije mi jos stiogao rank za serveru
Da li si na kraju kliknuo na dugme “Povratak u prodavnicu”?
Jesi li potvrdio kupovinu?
da jesam … ali nisam dobio rank … sto se desava ode pare a nigdje ranka
Treba da sacekas malo, ako ne dobijes rank u roku od 3 dana javi se vlasnicima.
Potvrdi uplatu ponovo za svaki slucaj