SLIME

Pozz, imam problem

Na donjoj ploci na ( nula - tj. na 1 ) sam napravio farmu za slime, kupio spawner i farma nije radila. Tacnije kada se stvorim na farmi slime se stvara prva dva minuta i onda stanu sa stvaranjem i vise se ne stvaraju( cekao vise od sat vremena u RL).
Dosao na discord i pricao sa modovima, rekli mi da proverim chunk za stvaranje. Ok, nasao sam seed, ukucao coord i nasao chunkove, premestio farmu, modovi mi prebacili spawner i … iii opet isto !!!
Mislim da je to neki bag ili ???
Moze li acab ili neko da mi pomogne oko resenja ???

Pozdrav,

Čudno, barem samo na osnovu čitanja. Verujem da je nickname u igri, isti kao i ovaj na forumu? Ukoliko je ta ploča velika, ostavi nam dodatno i koordinate, čisto da se lakše snađemo. Pogledaćemo uskoro da vidimo u čemu je problem.

da, nick je isti TataNS1 . U pitanju je skroz donja ploca, uglavnom izgradjena od glowstone-a , velicina je 100x100. prema onom sajtu chunk je tu gde je farma
15408 - 15422 x (-1394) - (- 1409) . Ako mozes i zelis, reci kada mozes da dodjes, pa da se i ja tamo stvorim i da vidimo zajedno sta mozemo da ucinimo. Danas radim do 14h, pa sam posle tu. Ili reci cu klincu da bude na discordu, paaa ( KedaTheBro) . hvala

stigao sam kuci, mozes me potraziti in game ili preko discorda , na KedaTheBro

U redu. Ispratite sad situaciju kako se ponaša, pa javite da li sada radi kako treba.

EDIT:

Napominjem da ukoliko imate još neku farmu koja zahvata taj chunk, minecraft neće dozvoliti previše mobova u jednom chunk-u i sprečavaće njihovo spawnanje sve dok ih je previše (ne moraju biti samo slajmovi). Ako imate još neku farmu tu, moraćete je pomeriti iz tog chunk-a ili napraviti neki sistem odvođenja mobova dalje, kako se ne bi stekovali. Jedino objašnjenje zašto to tako radi trenutno je da se tokom ta 2 minuta spawnuju mobovi i u nekoj drugoj farmi i kada se nakupe, minecraft će obustaviti spawnovanje svih mobova u tom chunk-u dok se taj broj ne smanji.

reEDIT: Imate kriper farmu ispod koja je baš u tom chunk-u. Probajte da je stopirate neko vreme tako što ćete dodati svetla u nju, pa da vidimo onda.

ok. msm da je sada ok / nije sjajno, ali ok. stvaraju se posle 2 min. morao sam da ugasim creeper farmu. Ostacu nocas afk kod slime pa cu videti ujutro sta se desilo i onda se sa konacnim odgovorom javiti. za sada hvala na ovome i na ulozenom trudu

Uzimam u obzir da sve radi kako treba nakon te promene, jer nismo dobili potvrdnim-konačnim odgovorom, iako si napomenuo da ćemo ga dobiti. Ukoliko i dalje postoji problem, zamolićemo te da otvoriš novu temu, jer ću ovu zaključati.

Sve najbolje, pozdrav! :lol:

Uzimam u obzir da sve radi kako treba nakon te promene, jer nismo dobili potvrdnim-konačnim odgovorom, iako si napomenuo da ćemo ga dobiti. Ukoliko i dalje postoji problem, zamolićemo te da otvoriš novu temu, jer ću ovu zaključati.

Sve najbolje, pozdrav! :lol:

Uzimam u obzir da sve radi kako treba nakon te promene, jer nismo dobili potvrdni-konačnim odgovorom, iako si napomenuo da ćemo ga dobiti. Ukoliko i dalje postoji problem, zamolićemo te da otvoriš novu temu, jer ću ovu zaključati.

Sve najbolje, pozdrav! :lol:

Uzimam u obzir da sve radi kako treba nakon te promene, jer nismo dobili potvrdni-konačni odgovor, iako si napomenuo da ćemo ga dobiti. Ukoliko i dalje postoji problem, zamolićemo te da otvoriš novu temu, jer ću ovu zaključati.

Sve najbolje, pozdrav! :lol: