Primetio sam izvestaj omogucem dolasku SkyWars 2.0, pa sam se pitao da li ce postojati mogunost ranked sw-a. Jer evo kako to vidim:
-prvo da bi se igrao moras imati score 400 poena
-mape koje bi se koristile su one sa 4 igraca
-drugciji kitovi za ranked
-drugciji itemi u cestu za ranked
-divizije: coal(najgori), iron, lapis, gold, redston,emirald i dmd. Svai rank bi imao 3 poddivizije(dmd III, iron I)za prelazak iz jedne divizijue u drugu trebalo bi da ima SWpoeni max bi bio 100 sve do dmd I.
Na dmd I bi se samo dodavli poeni
Win bi davo18-20 SWpoena(zavisnosti od kilova), a oduzima lose 18-15(zavisnosti od kilova)
-poeni koji bi se dobijali bili bi udvostivani(za rankove ne, jer onda nije fer)
-biranje igraca bi zavislo od divizije(svi lapis igraju zajedno), mape bi se birale random
-za dmd I diviziju bi postojao top 5
-pozicija za ostale divizije pisala bi na scoreboard-u
Po mom misljenju ovo bi vrailo malo igraca.
To je to
Nick: TNTPlayer_
[quote=“XoNesTV” post=157654]Cool je mada sw nema tokiko igraca al mzd ak to ubace bude xd[/quote]Pa ja se nadam da ce, jer bi ovo pvecalo malo broj igraca. Mada nekad sw ima i do 90-100 igraca
[quote=“Gennerator” post=157746]Pazi sad je besan zato sto ismevate skywars[/quote]Tebe sam prosli put ucutko tako da nemoj da se javljas. Ja sam ovo predlozio je igram sw. Ti mozes samo ovo preskocis… Ja znam da za skywars nije samo potreban pvp nego jos mnogo toga. A sto se tice tryhard-a svako voli nes da igra serveru. A to sto ti pokusavas je samo gubljenje vremena. Ja znam da ce se nekome svideti da mozda ovo bude ubace.
[quote=“XoNesTV” post=157747]Skaj vors najjaki xD
Ma ne try harda Gene on retko ga i vidjam na skywars xd
I Andrej nije drug Martinu valjda to ak su Makedonci nema veze xd[/quote]Napisao sam dasycatyt, jednom sam naisao da ga ss, a martin se javio i rekao da mu je to drug.
[quote=“TheDuliX_” post=157774]PvPro, ne mozes ti nekom zabraniti da napise misljenje da temu tvoju. :)[/quote]Ja njemu nisam zabranio da da svoje misljenje. Lik ni nema misljenje, nego ko sta tryhard-a.
Tvoj komentar je ok, jer znam da ti mislis za dzabe trosili resursi.
[quote=“Gennerator” post=157793]Ti mene ucutkao?
Ja kad sam ti odgovorio kako se predtsavljas kao neko drugi ti si prestao da komentarises.[/quote]Molim? Ja prestao. Ti ocigedno lose vidis…