SkyWars Mapa - Biomes

Ovo se zove mapa.

Odlicna mapa.
Posalji je na mail ako vec nisi.

dobra mapa (odlična)
vidi se kreativnost :smiley:

Zna se ko je dekorisao :slight_smile:

Jel si gradio na svom serveru?
Verovatno si koristio CleanroomGenerator plugin i koristio komandu “/mv create x normal -g CleanroomGenerator:.” i zbog toga se desava taj bug koji je neko prijavio,tj. da kada ubace mapu u Singleplayer ili neko ubaci mapu na svoj server,da se mapa pojavi u Voidu ali da je 10-20 blokova dalje Superflat World sto znaci da si gradio na serveru.Uzmi wand i uzmi Schematic te mape pa njega Uploaduj… Ako hoces stavicu u Tutoriale kako to uraditi ili ovde, tada ce SC Moci sigurno,ako im se svidja, da uzme mapu. Posto ce i njima ista stvar da se dogodi kako i ostalim igracima u Singleplayeru :slight_smile:
Inace, Mapa je odlicna.

Da gradio je na svom free serveru

Hvala, sad cu posaljem na mail vlasnicima.

Hvala,radio sam na svom serveru sa mojim medjedima. Ako bude bilo potrebe pravicu jos mapa.

Kome god je bug kad skine mapu a izadje mu flat to je zbagano, ja tu nista nemogu…

Fala zazo nas trojica radili 5 dana nadam se da ce se isplatiti

E i da znas Cleanroom generator nisam uporabljao, ne razumem u cemu je problem sto kazu da im se pojavljuje flat…

Manicu ili Batica, imateli vi šta za reći ?

Dobra

Fala brate moj :slight_smile: pozz

Ništa od odgovora vlasnika, čekam idući global da vidim oće li ubaciti

Šta imate da rečete vi profi igralci?

Mapa je zanimljiva,nije losa

Hvala, samo 5 dana nam trebalo da je izradim sa mojom braćom sad cekam odgovor od manića.

Meni bi za ovakvu mapu trebalo plafon 3 sata,kontaktiraj vlasnike putem gmail

Ja jesam kazu jesi li skinuo sa neta ili pravio sam ja rekao da sam gradio sa XxpvpxX444 i NailHD…