SkyPvP

Prestao sam igrati SP, encam se pola sata sidjem dole bukvalno cim sam sisao ali odmah istog sekunda neko me taga mene kicka za fly i ja umrem, podelio sam sve stvari i 4 steka encki i otisao. Ne zelim da pricam kakva je verzija 1.10 za PvP i zbog cega nas kicka ali stvarno nema smisla, danas sam ja otisao, sutra ce njih 5 i tako dalje… sto pre morate nesto poduzeti zato sto se ovo otelo kontroli, kazem vam to za vase dobro bar sto se tice SkyPvP-a, zelim svima srecu u daljoj igri! Pozdrav!

Radimo sve sto je u nasoj moci.

Slusajte lag necete da popravite putem ploginove nego putem to sto ce da stavite ceo server da bude 1.8 a ne da bude pola 1.10 a pola 1.8 kada je bio server samo 1.8 imo sam 100 fps sad a imam maximum 30fps verujte da ako stavite ceo server 1.8 da nece da laguje pre ovaj GR daka je bio na 1.8 nije mi ni jednom zalagovalo.Verujte da ce da se sredi lag ako stavite ceo server 1.8.Vredi da se pokusa.

Razumem te…

Ti ozbiljno misliš da je verzija problem, ovo ne pričam samo Tebi nego svima. VI ozbiljno mislite da ovaj cijeli lag uzrokuje 1.10 verzija. Po 600 put vam kažem da se varate.
Salisa pod lagom svi misle kad zabode server a ne drop FPS. Tvoj PC zavisi kakav ti je FPS a ne server. Jer ne pokreće tvoj MC naše mašine već tvoj komp. Tako da vidim to tvoje sto umireš je zato sto ti zabode MC i neko te kill.
Lag koji je sad upravo nije lako resiti i radi se na tome.
Kazete vlasnici neaktivni, otkud vi znate kad su oni na TS na Skype na kompu opcenito, ste vidoviti ili nesto.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Ja ne vidim bilo gde da sam napisao da su vlasnici neaktivni, samo sam rekao da mi je tog laga preko glave, na dan bar 5/6 puta me kicka i ja izgubim armor, encke i ostale stvari. Znam da radite na tome i da nije lako popraviti ali ja sam samo obavestio. Prosto ne mogu vise, osecam da gubim zivce, encam se pola sata i cim sidjem umrem zato sto me kicka, prosto se ne moze vise tako igrati. Eto to je to.

Nisam rekao da si ti to napisao :slight_smile:
Ali uglavnom i mi smo upoznati sa tim lagom i pokušava da se sredi. Mi imamo samo dvoje koji rade na tome tako da je teško pronaći izvore lagova.
Ali najbolji su oni koji uporeduju nas server sa premium serverima koji imaju plaćene developere itd just saying.

[quote=“CREEPER1BLOW” post=82709]Nisam rekao da si ti to napisao :slight_smile:
Mi imamo samo dvoje koji rade na tome tako da je teško pronaći izvore lagova.
[/quote]

A i znamo kako su aktivni ti developeri, tako da nije ni cudo.
Bez uvrede, ali to je i Batica licno rekao.
Tako da najbolje da se nadju novi developeri, sto je veoma tesko, ili da se ovi upregnu da rade posa’ . :smiley:

Sprdas se za nove developere Batica je jedini osnivac srw koji ga je doveo na 1. mesto minecraft servera na balkanu nije mali uspjeh, a niti je lako mislim da u administraciji nije problem sto se tice lagova na bridgesu to je do vlasnika plugina vlasnici trebaju da dobiju kod od plugina kako bi ga ispravili…To je od mene :wink:

Kod plugina?
Developeri tih plugina ih popravljaju, kakve kodove pricas?

Znate kako, zaejbano je to kod nas u Srbiji. Developeri koji su jeftini iliti besplatni su retko kad dostupni.
Ili su zauzeti drugim poslom, ili ih boli uvo. Nije to tako lako kao sto mislite, nece neko svoje slobodno vreme da posveti pluginovima osim ako ima nesto od toga. Ovim ne mislim na vlasnike, vec developere.

Filip da bi mi ispravili grešku u pluginu moramo dobiti kod od vlasnika tog plugina :slight_smile: