SkyBlock - PREDLOZI

Moji predlozi za podserver SkyBlock

Predlog 1#
Ubacite u Coinflipper opciju da igraci mogu da igraju sami sa sobom, dakle da ne moraju da prave cf pa onda da cekaju da neki drugi player udje u njihov cf vec da mogu da igraju sa botom (pluginom, ili kako vec…) jer je igraca za coinflipper sve manje… Mislim da to nije tesko izvesti i uz vrlo malo truda bi bilo moguce uraditi, nista ne gubite sa tim a dobijete neku lepu novinu i zadovoljnije igrace.
Predlog 2#
Napravite neku listu (na forumu ili kada se ukuca odredjena komadna) koji je maksimalan broj nekog bloka da dostignete limit tipa ako je za DMD blok limit 10 blokova kucam /is limit diamond_block i ono da pise koliko mi je jos ostalo ili na tako neku foru
Predlog 3#
Dodajte u neki shop (bio to /shop ili /warp shop) prismarine blokove da mogu da se kupe
Predlog 4#
Ubacite neki SC Pickaxe u /shop sa kojim moze da se pokupi spawner jer ako Moderator ne pomeri drugacije ne moze…
Ako neko ima jos neki predlog neka se nadoveze ispod. Hvala svakom ko procite pogotovo Moderatorima, eventualno Vlasnicima!
Ako se neko slaze barem sa necim od navedenog neka da zahvalnicu! :smiley:

Pozdrav, FONEKZ

[instagram]https://www.instagram.com/patkula_/[/instagram]

Slazem se sa svakim predlogom sem ovog za coinflip(to sranje treba izbaciti sa sb).

1. Ne
  2. Da
  3. Moze, dodati i terracotu/concrete
  4. Ne, previše OP, onda bi svako pravio farme od spawnera iz Nethera

Ne
Da
Prodacu ti ja prismarine :stuck_out_tongue:
Ne

Samo na spawnere koji su kupljeni ili dobiveni iz crate, ne spawneri iz nethera! :smiley:

Ne slazem se sa ni jednim od navedenih…
Ako stave Sc pic miner onda ako neko ko nema pare da uplati taj pic ili kupi, moderator ce mu reci imas spawner miner mi to ne mozemo da rusimo, a taj isti lik ne moze da si priusti za takav pic.
Eventualno cf da ide napolje.
Ostale se ne slazem

Svakako retko kada udje moderator da pomeri spawner, i ne mislim na spawnere koji su vec u netheru njih ni moderator ne sme da dira vec samo za spawnere koje sam postavis. A pick da ne kosta 3k scp vec tipa 20-30k$ sto je sasvim okej. Sto se tice CF-a ako ti se ne svidja ne moras da ga igras … :smiley:

Budi sigurqn da ce Manic da stqvi da ti pic bude 20 30k ee moj ti…

Dodati u shop Explosion pick kojim možemo da brzo kopamo Glowstone u Netheru (razbijemo 1 razbiju se jos 7-8 uz to)

Za ostale predloge ne znam jer ne igram SB al ovo za cf je glupost ziva , koja je fora da ti igras sa botom to i jeste fora da kad igras cf da neki lik pobedi a neki lik da izgubi pare …Gluplji predlog nisam cuo.

Ovo ti dobar prijedlog
Ili da naprave custom ench za cepanje glowstone i da se to moze kupiti sa parama ili fora 150scp.

Da bi se brzo kopao glowstone, treba Haste 10+, a mislim da je nemoguće napraviti custom ench sa Haste samo da razbija glowstone a da ne razbija brzo ostale blokove… Cak i da je moguće, verovatno je komplikovano pa je moguće da ce puno da baguje

A explosion je proveren custom ench, koji bi imao i drugu primenu osim za razbijanje glowstone… Tako da, mogli bi da uvedu taj pick za oko 150 sc poena

Ubij se plsssssssss!!
svi ce quitati zbog tog cf jer to neko zna neku foru i sad uzme svima pare
nije sada fora da svaki block ima u shopu potrudi se da nabavis ili kupi od igraca

Druze prismarine moze da se dobije samo u crate…

Sta se gubi ovaj vmoji kid

Predloži se daju u razmatranje.
Temu zaključavam.