Primetio sam da na skyblock za ostale servere ne znam kad srusim neki block zaglavi se iza chesa ili ispod stepenica polu bloka itd… naime to sam skontao kad sam sursio sulker box , a unutra sam imao svasta op i odjednom je nestao kad sam srusio ispod block skocio sam na dole plocu i tamo je bio … nzm jel sam dobro objasnio kakav je bug upitanju …
Nije mi poznato da se ovo desavalo bilo kome, osim kad je dragon egg u pitanju naravno… Jesi razgovarao sa drugim igracima o ovome ili se samo tebi desava?
Pitao sam neki su rekli da im se isto desilo
Mn se par puta ovo desilo
Da li nestaju itemi prilikom ovoga i da li bi mogao da nam snimis tacno sta se desava? Ja sam pokusao ali mi je drop bilo sta sto sam iskopao! Ukoliko uspes da snimis video, prosledi mi na mail [email protected] pa cemo videti sta mozemo da uradimo povodom ovoga! Takodje bices nagradjen ukoliko uspes da snimis bug, eto malo motivacije!
Ne nestane item samo se zabaga ili u chest ili ispod anvil ili padne dole islod ploce
znam to se i meni desavalo ubijem zeca i loot odma pored 1 zida tjst u mom shopu