SkyBlcok neaktivnost MODERATORA V2

Nastavljam sa temom koju ste lock i ne zelite uvaziti nase zalbe https://www.serb-craft.com/forum/predlozi/47696-skyblcok-neaktivnost-moderatora
Ovako ja kao Rank igrac a i ostali igraci koji su kupili tu uslugu, zele imati sve povlsatice koji taj rank nosi pa cak i prisustvo i najavljivanje end party. dosta rankova se zali da nisu prisustvovali party jer nisu znali kad je ne mozemo svi biti 24h za racunarom da dobijemo 30min pre party mail da je tad end party.
Organizujte da dan ranije stigne mail kad je jer smo mi platili za tu uslugu da mozemo to dobit. a ne ovakav bezobrazluk da nam se uzvrati gde ne mozemo da se pobunimo protiv neceg jer se odmah nesto izmisljava i izvlaci i lock tema ostavite otkljucanu temu da vidite da se dosta igraca zali. i na proslu temu najmanje 10 igraca me je podrzalo a vi ste odmah lock temu bezobrazluk.
Evo nek svako ko ima neku primedbu na ovo i nesto slicno ovom napise.
(NEMOJTE LOCK TEMU PRIHVATITE CINJENICU DA STE LOSE ORGANIZOVALI SVE OVO !)
i necu da dodjem ts3, vidite kroz ovu temu i proslu da se svi generalno zalimo na to.

Sve primedbe i žalbe na rad moderatora se iznose na TS3 serveru (ts3.serb-craft.com) u prisustvu vlasnika.

Otvaranje svake sledeće teme će biti kažnjeno shodno pravilima Serb-Craft mreže.