Situacija

[center][size=4]Pozdrav svima, mozda me ne znate, mozda me znate. Ja sam Marecar12, bivsi forum moderator, bivsi i sadasnji igrac, skyblocker. Vratio sam se na server pre par dana kada je bio GR.

Nisam bio u prilici da se vratim ali me evo konacno tu. Da vam se pohvalim, prodajem instagram accounte i zaradjujem dobru svotu novca. Nije me nista teralo da se vracam ovamo sa obzirom da uvek postoji ona recenica koju niko ne moze da izbrise “propali modu”. Verovatno nisam bio dobar mod(Zato me niste stavili u O nama :D), niti sam bio los mod ali sam radio svoj posao.

Ja, kao iskusan igrac, mogu slobodno reci da zalim sto sam se vratio. Juce mi se desila jedna situacija kada je bio bag(skyblock) da ne mozete da ukucate /is dok propadate u void. Ne znam da li je bio bug ili ne ali je to nebitno. Uglavnom to su resili i niko nas nije obavestio da je to reseno. Nasao se jedan hrabri momak _theNikola da sve izruci forum moderatoru TechnoGamerHD. Uz replike da su mogli da nam kazu da je to sredjeno, naravno bez psovanja, zato sto sam pratio ceo tok razgovora. TechnoGamerHD je to saslusao, nije mu odgovorio, usled cega je doslo do mutovanja _theNikola za “Psovanje” na 6h. Jos jedan lik je podrzao Nikolu i rekao da je upravu. Usled toga Techno ga je upozorio za “pretnju” i dobio prvu opomenu usled cega je dosao mute.

Ja razumem sada zasto ste nas onako obucavali za moderatora, ali ne znam da li je to isto. Ako je to isto onda TechnoGamerHD nije saslusao ta vasa upustva za modovanje. Ne znam zasto ForumMod ima funkciju mutovanja ili bilo kakvog kaznjavanja. Ne pricam o celom ForumMod ranku i njegovim nosiocima vec o pojedincima.

Molim Vas, da poduzmete nesto oko ponasanja pojedinaca, i oko obavestavanja igraca oko resavanja bagova.
Ovo nije nikakav “hate” ili da vam se ja zalim, ovo je samo savet kako da budete bolji i profesionalniji.
Hvala unapred![/size][/center]

Ti si bio dobar mod. Idu na ts3 ne verujem da ces dobiti odgovor ovde

Pozdrav Marecar12,

Pre svega, ovo nije sekcija u kojoj možeš očekivati podršku ili nekakav odgovor od administracije, ali ovo je slučaj u kojem je ova tema stigla eksplicitno do nas, pa ćemo svakako da odgovorimo. Pre svega ćemo reći da nama nije u cilju da ikoga mutiramo, a kao bivši moderator ti bi to prvi trebao da razumeš. Vreme koje provodimo da popravimo probleme koji se pojave bi trebalo prvo da ti je ostalo u sećanju, jer iako sa strane igrača se to ne može nikako videti, očekujemo da će bar neko sa iskustvom moderiranja, a posebno moderiranja Serb-Craftom razumeti.

Pouzdano mogu reći da iako nije zvanično upotrebljen SC glasnik da se obaveste igrači da je bug popravljen, a ja to najbolje znam, jer sam ja u gužvi i uleteo da popravim problem, sećam se da se iz sledeće 2 poruke moglo pouzdano zaključiti da je jedan vid obaveštenja pušten:

[12:33:57] [main/INFO]: [CHAT] [SB] (0) [ForumMod] TechnoGamerHD > Probajte sada /is dok padate, bez itema xd
[12:34:13] [main/INFO]: [CHAT] [SB] (44) InspectorTrapget > radi techno

Žao mi je što i ako je nisi primetio, ali uzimam za pravo da kažem da je tvoja optužba da igrači nisu obavešteni neistina.
Takođe uzimam za pravo da kažem da je igrač _TheNikola mutiran na samo 30 minuta usled jedne poruke za koju smatram da je bilo čak i premalo, usled neukazivanja poštovanja prema administraciji koja je tog trenutka popravljala problem. Tih 6h je takođe neistina. Dokazavši prethodne dve tvrdnje, stvarno ne bih imao šta više da dodam. Temu ću zaključati, a tebi svakako hvala na što si sa nama podelio svoje mišljenje.