Serb-Craft propada? Ne…Sve zavisi sa kog ugla gledate.(mozda cu negde nesto spojeno da napisem polomljenami je tastatura pa ne rade sve tipkekako treba)
Serb-Craft nikad nemoze da bude kao neki poznati,veliki premium severi.Jer te servere rade odrasli ljudi sa svojim primanjima spremni da daju hiljade i hiljade dolara za plugin, dok Serb-Craft rade ljudi od 15-20 godina(po mojoj slobodnoj proceni). Te vi previse ocekujete,cak i ti veliki serveri imaju lagove i neki su malo propali. A ako ste onaj tip ljudi koj zele building igre u creative koje nema na serbu imate eIgraliste koje je pusteno u rad. Ja imam jako slab racunar i ineternet pa mogu sasvim lepo da igram…Pa razmislite pre nego sto odvalite temu SERB CRAFTA PROPO QUITAM … i ima i dobrih stvari koje nema drugde,ima tona 1.8 servera ali nisu organizovani…Ima dobrog SkyWarsa na serbu,SkyBlock,Prison…Rol3Play?Survival… eIgraliste: Monu Mind i build wars uskoro BlockParty…
Pa ne moze biti nesto previse dobro i besplatno istovremeno 
Pa za to da propada…onako, al za to da probada, ne
Naravno ne mislim ovo za sve servere, uglavnom za survival
Odakle vam to da serb craft propada? 
Prica se o tome da propada survival na serb craftu.
Bolje da naprave pravi factions znas kolko bi se igraca vratilo a ne ovako msm nisam upucen u desavanja tamo.Skyblock je solidan nego su igracj prokleti za parama ja iron prodavi za 80 za sedmicu dana sletio na 15 sad 5 znaci strasno bejagi…
Nece biti faction server zato sto je njima zao da kada ukucaju /baltop vide ljude koji imaju 5 miliona i koji imaju 1000 spawnera u farmi…
TheMelonFTW Jesi se zapitao sto je iron tako jeftin? Zato sto je previse lako nabaviti, nismo mi krivi sto vi cene stavljate toliko niske, mislim jednim delom jesmo jer smo previse olaksali, ali i dalje cena je takva kakva jeste jer je previse lako nabaviti i ljudi imaju na tone…
Slazem se sve sto je Enderman napiso.
Vama je samo promena jako teska…ali svi ce se serveri jednom prebaciti na 1.11 I onda cete shvatiti koliko vam ta verzija pruza.
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Ne mozes ti drzat server samo od rankova
Ses
ja se slazem sa zazabamom nemoze biti i besplatno i super a mnogo likova napusta serb i prica da je propo zbog promene i zbog survivala jer nemogu da se naviknu na novi nacin rada koji uopce nije bauk…
Neki su otišli…
Ali će se I vratiti 
Послато са NEM-L21 уз помоћ Тапатока
hvala sto si nam otvorio oci
Svi koji su otisli za nesto oko 4-5 meseca videce kakav dobar server su izostavili.A odlaze najvise igraci koji ne vole 1.11 a zbog toga server ce napredovati jer ovako jedan kaze ocu ovo drugi kaze ocu ono…SC FOREVER!
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Prosto i jednostavno,pojedini igraci odlaze sa servera jer NE MOGU ili NE ZELE da se prilagode verziji 1.11,zato sto ima coodown i zato sto ne mogu da koriste autocliker kao u prethodnim verzijama.
Ja licno se ne razumem u pvp,jer nisam toliko dobra u, pvp-u,ne zelim da gubim zivce kad me neko ubije,a znam da sam mnogo truda ulozila da bi moj armor bio sto jaci.Jedno mora te da shvati te,da ce drugi serveri ici napred samo je pitanje vremena kada.
[quote=“lovemaxi09” post=96539]Prosto i jednostavno,pojedini igraci odlaze sa servera jer NE MOGU ili NE ZELE da se prilagode verziji 1.11,zato sto ima coodown i zato sto ne mogu da koriste autocliker kao u prethodnim verzijama.
Ja licno se ne razumem u pvp,jer nisam toliko dobra u, pvp-u,ne zelim da gubim zivce kad me neko ubije,a znam da sam mnogo truda ulozila da bi moj armor bio sto jaci.Jedno mora te da shvati te,da ce drugi serveri ici napred samo je pitanje vremena kada.[/quote]
XD Uvek ce te se vaditi na clickere

1.11je zanimljiva verzija samo sto se od 10 hita 2 registruju a ostalih 8 odu u Kovin…
Zar stvarno mislite da ce prem serv polut bdl preci na 1.11 ? Gde ce se pvp gaple odvijati 10h 
Mozda ce preci kad se bude napravila druga verzija pvp slicna 1.8… 
[quote=“lovemaxi09” post=96539]Prosto i jednostavno,pojedini igraci odlaze sa servera jer NE MOGU ili NE ZELE da se prilagode verziji 1.11,zato sto ima coodown i zato sto ne mogu da koriste autocliker kao u prethodnim verzijama.
Ja licno se ne razumem u pvp,jer nisam toliko dobra u, pvp-u,ne zelim da gubim zivce kad me neko ubije,a znam da sam mnogo truda ulozila da bi moj armor bio sto jaci.Jedno mora te da shvati te,da ce drugi serveri ici napred samo je pitanje vremena kada.[/quote]
Zasto se ceo zivot vadite na klikerase???
Vama i oni koji nemaju kliker opet imaju…
Kill-am moderatora(2v1 su isli na mene),posle 3 min dobijem ban razlog hakovanje-pvp i posle 2 dana moram da se ubedjujem sa vama da nemam hack i da sam cist…
Zar stvarno mislis da ce premium serveri da prelaze na 1.11? Hahhahahhaha
Nije ona tacno rekla za premium servere, za njih je diskutabilno jer imaju plaćeni developer team koji im može napraviti custom plugine.
Uglavnom mi smo limitirani.
Put a koliko ste se VI žalili za kliker (čast pojedincima) znaci neka te neko ubije “KLIKER”
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk