S.O.S.

Postovani admini,ako bi bili voljni odvojiti par minuta vaseg vremena pa da se setite da postoji i skyblock.End partija i key all nema 2 nedelje,tako da je zbog toga neizvodljivo uraditi c.Ako je razlog to da imate obaveze i ne mozete odvojiti vreme za srv o tome ste trebali misliti pre nego sto ste pravili c.Polar bear spawn egg nema u shopu(namerno ili ne bilo bi lepo znati razlog),a mogucnost da se dobije iz endurance crate je veoma mala.Skyblock je zanimljiv za igrati,jos kad bi vi omogucili normalan tok igre,jer ovako igraci gube volju i motivaciju i odlazi sve veci broj igraca.Hvala unapred na odgovoru. P.S Ako bi sledece sezone mogli da ubacite /qs.Kliktanje do besvesti je stvarno naporno.

save our souls zamisli

slazem se

Моје мишљење о овом човеку под именом Skycraft1702 ме наводи на само једну ствар, да није случајно ставио 1702 у ник јер сервер има одличну организацију, довољно добру да нас врати у 1702 годину

al si ga slomio

al si ga slomio[/quote]

Је л га пепаш?

Ovaj nick imam 6 god tako da nema nikakve veze sa njihovom organizacijom servera,koja je blago receno ocajna bar sto se tice skyb

da da slazem se sa skycraft1702

да

Pozdrav,

Istina je da se EndParty nije održao prethodnih nedelja, i greška je moja pošto nisam imao vremena zbog privatnih obaveza, a isto tako i Bug koji se dešava sa EndParty svijetom gdje igračima briše Inventory kada pređu u EndParty svijet.

Danas sam u toku dana omogućio privremeni EndParty svijet /warp EndParty gdje će se mobovi spawnati na određeni vremenski period u narednih nekoliko dana. Isto tako u Mailu koji sam proslijedio na serveru vezano za KeyAll u kome sam rekao da će se KeyAll održati u Subotu i Nedelju u vremenskim intervalima između 18-19h.

Što se tiče sledeće sezone, u skorije vrijeme bi trebali početi sa pripremama za SkyBlock restart gdje u planu imamo da veliki broj stvari izmjenimo kako bi SkyBlock bio drugačiji za razliku od prethodnih sezona, odnosno unaprijediti ga na veći level, ali isto tako napraviti ga da ne izgubi smisao SkyBlock-a.

Temu zaključavam, a sve ostale predloge ili primjedbe možeš da napraviš u novoj temi u sekciji SkyBlock.