Raca haksuje AimAssist

Ja sam za!

Ma nije trigger, samo lik ne zna da aim pa mu cima ruka :3 Jk chill

U pitanju je bila zaebancija ja sam zeleo da iznerviram racu i da napravim dramu zeleci da vidim koliko je malo ljudima potrebno da pomisle da neko hakuje na osnovu jednog cudnog hita to se moze primetiti po mome govoru kada sam rekao oh oh letz cek dis agen raca se posle ovoga dobro naljuti ali ok neka izigrava dete koje se ljuti za sitnice cak se i on slozio da ovo ostavim na yt ajde da kazem da 60% ljudi nije sigurno sta je uradio 20 misle da je legit i 20% da hakuje.ja mu se nemam potrebe izvinjavati jer nisam nista lose uradio cao poj ionako mozda qutim jer nemam gde da igram svi serveri koji imaju dobar pratice su puni citera.

To je problem i na Serbu :slight_smile: kada im das kombo od 3/4 hita odmah kliker, provera, ne zapitaju se da li ovaj decko mozda zna PvP pa ti dao tako dobar kombo.

NOLE 9 poted poi

• me je proveravao da li imam hack ccc :3

17 potted poy, xD HAHAHA

ajjajajajajjj

Vrv mu lagovalo hahaha

Cek Jovane ti racunas game kada sam ja imao groznicu i 200ping ,igrao bez jitter itd…

Sta oces da snimim Rape Series i da mi ugase kanal.

Normalno da cu te proveravati jer mi pre 2/3 meseca ti i Emrah niste mogli hit dati i onda imate reach i aim kao killaruh i sta tu da ne bude cudno.Bude ti kliker u kompu ti kazes a to za fb mi trebao .Ok. Jos si se disconect sa srw kada sam te zvao na ss.

Takodje Dexu si 17potted ne mn.Ja i ti uvek quick dropam jedan drugog.

Kliker na Serbu nisam nikad koristio, neka se slobodno proveri. Pre 4 meseca te nisam mogao hit, ali hvala Bogu pa sam ja uporan dečko pa sam naučio. Rech imam bolji jer imam znatno bolji Ping, meni je normalan CPS 7 a ponekad i 9 (jitter ne umem, nab sam).

Kad ti ja to nisam mogao dati hit?
Jedino sam te patio da te kill dok sam igro na laptopu od 1gb rama…
Prije te 6 puta za redom gg10 u buildu a sad ti od jednom znas trade hit… Ne izmisljaj molim te

Cek Emrah ti govoris one tenove iz februara kada zabugam s 800ping i sto sam imao 20kbps konekciju .Ti to smatras rektovanjem.Bože pa zar je toliko velika zelja da budeš bolji od nekog u igrici.
Jovane reach se ne dobija ni pingom .Reach ne mozes povecati itd… Reach je svima 2.5bloka i to se ne moze promeniti.
Emrah o tebi da ne pricam s kim god da ides 1v1 kaze ti isto da imas reach niti blokhitas niti resetujes sprint za adventage i to je toliko ocito.

Autoclicker daje reach ili neki hack

Eto ga Top Elo player s kohija je dokazao.

Postalo je glupo diskutovati o ovome kazem Emrahu da ima reach on kaze to mi od Regedita.
Ajme boze lik ima bar blok i pol adventage kod prvog hit-a .
Regedit ne daje faken reach nego popravlja hit detekciju i svako ko je i malo ucio o TcpIp protokolima zna kako to radi.Samo pravi to racunar odma trazi sledeci paketic .
Nema regedita za NoKb to je samo prica za djecu.
Fora je u tome sto uzmes ukucas TcpNoDealy 400f da imas malo vecu latenciju ali Deletujes tikove preko TcpDelTicks i onda Preko frekfencije podesis jos veci dealy za kb,smanjis velicinu paketica i time dobjes jos vecu latenciju dodas optimizovan MMS MTU i time fix hitove.
Onda odes u DNS i uzmes DNS iz npr Argetine ili Venecuele koje su daleko i preko njih dobijas jos vise dealy kb i onda neko kada udjes u hit trade misli da nemas kb zbog toga ,a ustvari tb kb kasni oko 2.
Nepotrebna diskusija jer je ovaj Mineman pvp toliko bitan nekima da ce sebe iako varaju ubediti da su čisti.

Ahm dok su jos bili CTL i Sarefine radili tada si se stalno izvlacio kako je kb los i i ne svidja ti se.

na sarefine je kb bio ku mlijeko… nego tebi bio los jer si imo 200ms

jos sam imo tad 15 fps xd

btw reach je 3.5 blokova…
A moze svako imat veci reach ako ima 8+ cps i ako srwr ima loš hit detection
kao sto sam ja imo ovdje :slight_smile:

Greota sto se takav Bog pvp-a muci s tako losim racunarom daj mi adresu da idem da stavim kucu pod kamatu da ti kupim komp i ostatak opreme jos cu ti kupiti lifetime custome regedit od Oritalion i Whiteliste na svaki server

Emrah je držao pvp ispod jastuka svako veče pa je sad Bog u pvp ;D