.Ljudi moji ne znam odaklen da pocnem,desilo mi se milion srecinih trenutaka i 10razocarenja na ovome serveru.
Svašta se dešava na ovome serveru dokaz je to da se Boyina pokusavao ubiti rezanjem vena zbog devojke koju je ovde upoznao pa sve do toga da stvaras velika prijateljstva.
Nego da pocnem od suštine.
Kao sto svaka prica pocinje s razlogom tako se i zavrsi.
Naime ja sam ovde dosao kao igrac koji je imao neko malo iskustvo.
Poceo sam na SG srw jer sam to igrao na **** dok nisam dosao ovde.
Iz jednog sasvim nebitnog razloga sam poceo s SkyBlockom.
Nisam tada znao ni kako server funkcionise ni kako igrati .Uglavnom sve se lepo razvijalo i lepo mi je bilo igrati .Tu upoznah dosta ljudi s kojima svaki dan odrzavam kontakte u irl.Bio sam uzor nekim igracima secam se da sam jednog lika s Skyblocka ucio matematiku preko skype
Igraci su me tu voleli i nije bilo velikog rivaliteta.
Nekako jedno vreme me naziv survival zbunjivao tako da sam mislio da je to vanilla.
Al oke.
Tu kada sam prvi put usao bio sam pozvan od jednog lika StojaCraft .
Uglavnom u tom F bio je i Wasdas kojeg sam znao s skyblocka.
Uglavnom mi smo se tu dobro upoznali itd…
Forge mi je jedno vreme bio omiljeni server dok je Zoka sredjivao njega i dok je on aktivno igrao obozavao sam taj server.
Moj dolazak na ts je bio sasvim spontan i ne predvidjen.Uglavnom zvao me je neko s forge.
Upoznao sam tada prvi put Nocnog mada sam znao i tračeve o njemu tako da sam ga i bez toga dobro znao.
Rwr marksman criper emrah guster Srdjan Vuzi Hail xx_DzonI54_xx bagger kina i jos neki likovi koji vise ne igraju su bile osobe koje sam upoznao tih dana na ts.
Secam se tog GR kao da je bio pre 11 meseci i 3 i kao da je bila godina prestupna pa je duza za 1dan.
Uglavnom ja sam negde zagino s Op itemima na forge i razlupao ceo setup i nisam imao mic 10tak dana.
Likovi su se tesko sporazumjevali samnom.
Likovi kao sto su SPvP Blentoo Raca Dexa CrazyMunjeviti tada sam poceo pricati s njima.
Uglavnom RwR i marksman su banovani i meni niko nije imao da pravi drustovo na ts.
Odlucio sam poceti snimati da ubijam dosadu nisam bio nesto ozbiljan s time itd…
Uspeo sam da budem najjaci na skyblocku i na survivalu i to ce mi ostati kao uspomena.
Delio sam stvari i igraci su me voleli ,pomagao ,savetovao,učio ih i ostalo.
Shvatio sam sta znaci da te hiljadu ljudi na serveru pamti po dobrome i da je jos toliko culo od drugih da si dobra osoba.
Veoma mi je drago zbog toga.
Znam da me vecina igraca nece zaboraviti da ce me pamtiti po dobrome.
Drago mi je sto su osobe koje su prevarili mnoge druge imali postovanja premam meni i iako sam im davao prostora da me prevare nisu to radili.
Nego da nastavim o skyblocku.
Quitgame Nix Lubenica Spirit Prljava Akyoko Toza lilly Jocko Maxi Sheepman su likovi sa kojima sam najcesce komunicirao tu sezonu na skyblocku.
Presao sam na survival i Creeperkov F SexyFaces sam uspeo da podignem na veci nivo i bili smo medju najjacima,aktivni i sto je najbitnije sjano smo provodili vreme i odlicno se slagali.
Crazy ,Raca,Unilane,Selke,Rosair,Menki,klarax ,djefri,Dexa,Spano,Kaboom ,Mleko ,Jovan,Berisavac,Noccx i ostali su bile osobe koje su te verzije bili moji protivnici i prijatelji.
Imao sam tada porodicnih problema i izgubio sam osjecaj za sve ,izgubio zivca.
Kontao sam da cu tako sto sve sto mi se desi lose pretvoriti u šalu i to ce proci.
To se može videti po mojim zahtevima za unbanove teme za kritikovanje.
Uglavnom mi je humor bilo jedino sto mi je ostavljalo zelju za igrom.
Ovoga gr sam upozano mnogo vise ljudi nego u prethodna 4 pre svega sto sam vise pomagao ostalima i savetovao igrace.
Primer da se Dexa i MiniBoyz nisu podnosili a upravo sam ih ja pomirio i lepo se slazu.
Listu ljudi za ovu sezonu bih mogao danima da pisem ali izdvojicu 10tak likova.
S ts-a jer s srw nmg.
Dela
Dane
Andrej
Ana
Rekt
Roassa kojeg sam upoznao ove sezone bas dobro
I kako nije dobio maik mod Felix???
Kontam da sam ja previse drzak da bi ga dobio ali kako ON nije.
Ono pitate se sto quitam Serb
Ovako 2godine provesti negde i biti primeran igrac s dosta velikim znanjem i zeljom da pomognes igracima i aktivnosti je po mome razlog da neki igrac dobije dozvolu da regulise rad servera.
Ja sam se malo razocarao .
Najbolji trenutak je kada sam letio na skywarsu mozda se neko seca toga uglavnom to mi je nekako bilo pre zabavno.
Najtuzniji trenutak je bio naveden na pocetku teksta.
Nickovi su mi bili NOLE,N0LE,Bora4Drljaca,NOLEzZ,MudjaFullBL ,krokodil24,Opomena,LastOpomena.
Iskreno zeleo sam nesto da kazem na kraju teksta ali izostavicu to.
Zelim da se server vrati gde je bio.
Da igraci izbace ruzne navike.
Da moderatori imaju dosta posla.
Vlasnicima sve najbolje u skoli .
Pitate se sta cu igrati?
Mislio sam da idem na neki malo veci HCF ili Praktice server.
Jedina zelja mada ne verujem da ce te to uraditi.
Naime jedna od mojih mapa je na Bridgesu.
Zeleo bih da se na znak prepravi greska u kucanju i da se stavi moj trenutni nick n0le ili ti N0LE.
Poz momci i cure bilo je lepo igrati s vama.
Iskreno zaplakao sam pisajuci ovo.