✤ Prvi susret sa Minecraft svijetom ✤

Pozdrav SERBOVCI,
Odlučio sam da pokrenem temu i da vidim kako je to izgledalo vaše prvo iskustvo, vaš prvi susret u minecraftu. Konkretno želio bih da opišete kako je to izgledala vaša prva noć preživljavanja u Minecraftu kada ste bili totalni pocetnik i niste znali apsolutno ništa.

[hr]
PRIMJER:
Minecraft sam počeo da igram na 1.7.2 verziji. Moja prva noć je bila veoma teška. Spawnovao sam se u dzungli i prvu noć sam proveo na drvetu. Kada sam naučio da napravim furnace, samo što sam počeo da pečem neku hranu kako bih preživio, počela je da pada kiša i osim što sam okisao jako, pećnica se ugasila te sam prvu noć proveo jako gladan.

[hr]
➤Svaki komentar koji nije vezan za temu biće obrisan
➤IP:mc.serb-craft.com
➤TS:ts3.serb-craft.com
➤Verzija:1.13.2
Pozdrav od vašeg SC-Tim-a

Minecraft sam počeo ozbiljno 2015. godine, 1.8.8 verzija ako se ne varam, sve pre toga sam igrao kratko nešto. Sećam se da sam se nalazio u nekoj pustinji i nisam znao šta raditi. (Početnik kao i svaki ahahha. :"D) Tu sam našao selo i malo fooda. Kada je došla noć mislio sam da se ništa ne stvara, nisam znao za mač da mi treba. Mobove sam udarao rukom ili krampom, ne znam tačno. :confused: Tu me je ubio zombi i odma posle toga je došao dan.

Prvi put sam u mc usao 2015. godine 1.7.2 verzija. Nisam znao ama bas nista, jedva sam svet napravio. Koliko se secam spawnao sam se u dzungli i nasao plazu, krenuo sam da secem drva i napravio neku malu kucu. Kada je noc pala sakrio sam se u svoju kucicu i cekao dan. Cuo sam neke strasne zvukove uplasio sam se i brzo izasao iz mc.

Prvi put sam usao kad sam dobio laptop tj. 2014. godine, sve sam gledao od Serbijana(kako napraviti svet kako igrati)Prvo nisam znao nista ali naucio od serbijana, napravio sam 4x4 kucu i alate, onda sam otisao da kopam odma. Igrao sam samo jedan dan jer dok sam kopao pao sam u lavi i umro. Kasnije sam poceo igrati samo Online.

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Za razliku od drugih odgovora na temu koje sam pročitao, malo me je sramota da kažem da prvo za šta sam se zaleteo na SinglePlayeru je:
Open to LAN > Gamemode: Creative.

Što se tiče prve noći preživljavanja mogu reći da sam imao problema postavljati blokove noću dok nisam otkrio za /timeset day. Wops.
Jedini strah što se tiče prvog survival igranja potiče od bratovih priča vezanih za Herobrine-a koji će iskočiti dok kopamo u rudnicima bez baklji.
Na našu razočaranost od dvonedeljnog strahovanja, odlučili smo da skinemo X-Ray i mi njega potražimo, ali ga nikada nismo pronašli. :frowning:

Ukratko: Varao sam još prvog dana, ali to kasnije više nije bio slučaj; ubrzo je dosadilo. :stuck_out_tongue:

Prvi put sam igrao Minecraft 2014.
Prvu verziju sam igro 1.0.0 :'D
Spawnao sam se kod Sela, nisam nista znao i onda sam se polako ucio i 2015/16 sam poceo igrati SC! To je to poz! :smiley:
PS:Istina je da mi je prva verzija bila 1.0.0 haha!

Prvi put sam igrao: 2014 negde mart, april ukoliko se ne varam ;d
Igrao sam prvo singleplayer,radio sam u creative-u gradio sam kucice sve dok sa mojim prijateljima nismo skontali za sta sluzi “Multiplayer”. Jednog dana leto 2014 jul ja mislim da je bilo,moj drug mi je reko da je naso neki server koji se zove Serb-Craft,prvo sam usao na Skywarsu gde smo igrali po ceo dan…
I gledao sam kao Takachava serbiana kako igra majnkraft hahahah sad zvuci cringe al sta ces.
Jedan od boljih perioda odkad igram ovu igricu.

Prvi put sam ušao negdje oko 2011\2012 prva noć bio mrak i pao u vodu dubine 2 bloka i udavio se jer nisam znao kako izaci (nisam znao za space :slight_smile: )

pre 6 dana poceo mc
Bow moj drug iz skole
me naucio pvp kad doso kod mene i nagovorio me da igram serb
i sad pola likova sto igraju practice misle da sam reacher
jej!

Bilo je to davno,davno,davno…Nazalost se ne secam :frowning: