Propada srw cinjenica o modovima

ovo pise jedan bivsi clan srw takozvanog Serb-Crafta.

posto vidim da se fals bana da skidate ac sa kp da banate legit likove da modove na srw nema.Odlucio sam napustiti srw i savetujem i vama sad cu i napisati razloge.

dulix ne igra na srw ne zna da prica lepo igra csg a mastery mod na srw nisam ga video dosta vreme na srw.
Dyior za njega nema spasa mutav decko fals bana od njega je sve pocelo necu dalje pricam umisljen i to je to.
roksed banovan jedno 10 puta za chitovanje vredjanje ali je postao mod sve vam je jasno.
lestra takodje admin abuse,hakovanje vredjanje i itd.
za ostale modove nema sta da se prica svi su isti cas izuzecima.

znam da ces dulix da brises temu jer si ***** al oke

ruta-sef24 najjaci lik bio na srw

ako gledas tako svaki moderator je prekrsio neko pravilo kao igrac… nije niko sjajan, fora je samo sto nema nikakve strategije sto se tice banova za nedozvoljena sredstva kao sto ima na premium serverima…
ne mozes pricati tako dal neki mod igra csgo ili nesto. ja sam cekao kambera da 2 dana odgovori na tiket na discordu, likovi imaju svoj zivot i realnost je da ih boli ***** za server, ali prezalosno je sto se raspalo nesto u toliko kratko vreme a imalo je potencijala da bude zasigurno… Npr Factions: Gledao sam slike da prvi dan od ove sezone bilo i 80 igraca, ali to je samo prvi dan i vec sledeci dan Factions ima 40-60 aktivnih
Secam se 2021 Zima u Mart Factions ima 120 igraca i bore se za ftop, ali iz nekog razloga se to raspalo za samo manje od godinu dana… A to ce se osetiti vec najvise sledece sezone jer je dosta likova MAC banovano i nema ko da igra, jedino ako ne bude UNMACALL ali i da to bude, tesko da ce svi imati zelju da igraju nakon ovolikih napada SC Team, generalno se najvise igraca na Dyior. Morao sam da ga dam kao primer, valjda se nece ljutiti :upside_down_face:

2 Likes

Igram jako dugo na serveru bio sam legit i citovao sam ali najgore je to sto oni vrate nekog moda u tim koji je pre false banovao i abjuzao npr Lestra nekim cudom smo ja 0veride i lupo99 bili taj celi dan na kitpvp gde je bio i lestra ja sam ga ubio jedno 5 puta a za ove ne znam i ban par sati posle sva 3 banovana ? zasto pa ubili smo moda ne znam kakav razlog imaju da to rade i onda da lazu igrace kako su brisali temp fajlove… mislim ono mom kompjuteru niko nema pristup a ja znam da nisam nikakve temp fajlove brisao niti sam ista brisao u tom periodu kad sam igrao na serbu ali jbg oni znaju bolje od mene kako vidim :wink:

Dovoljno je što sam pročitao da propada srw zato što moderator igra CS GO. Izvini, al gledaj sad ovo. Ovo je volonterska pozicija svakog člana, tako da ne mora stalno da bude sa tacnom tebi da bi te uslužio već momak može i da se zabavi i da zaigra mrtvi CS GO u slobodno vrijeme.

  • Isto tako dulix ne mora da bude na serveru jer gledaj ovo, bavi se operacijama na serveru i ako ćeš iskreno najviše radi od svih nas, al eto nek ti znaš.
  • Za dyiora neću da ti odgovaram, bitno je da ti znaš da on false banuje i da je mutav, a čovjek se najmanje bavi kaznama već dugo vremena. Gledaj čuda.
  • Lestra opet toliko priče za njega, nikad se nije dokazao taj abuse prije, kao i za wikeda, kao i za mireta kao i za Duljeta prije 7 godina. Uvijek ista priča se vrti.

Ovu temu ću zaključati jer ništa konkretno nije napisano.
SC Tim ti upućuje puno sreće u daljnjem životu, i želimo da upišeš puno uspjeha sa svojom daljnjom pričom! Ćao!