Prison

Pre svega bih zeleo da pohvalim prison za ovu sezonu dobra je ekonomija i nema bagova, mzd cak i najbolja prison sezona u odnosu na proslih par.
Predlazem da se odalje kothove kod pvprudnika od spawna ili barem da se zablokira kod warp anvila kako igraci ne bi mogli da beze od kotha do no pvp zone, i da se naprave malo vece rupe kod rudnika kako bi nam bilo lakse da skocimo odmah u rudnik jer ovako ima 1 rupa pa je malo teze naci.
Predlog u vezi celija rc i pc jeste to da se promeni to da mi mozemo da rusimo pod i plafon ili barem da se plafon promeni u glownstone ili neki blok preko kog se moze otvarati chest.
I zadnji predlog je u vezi mystery crate-a, da kad dobijemo papiric “vise srece drugi put” to sluzi za npr 40-supreme, 25-legy, 10-epic.

Postavite znak ispred rudnika da lakse vidimo kada se resetuje

da vrate p5. po mom misljenu pre 2 sez je bilo zabavnije jer je bilo vise igraca .

i duzi pvp.

Gledao sam trovo live,prison mi izgleda extra sve pohvale

Zato factions čist promašaj

Slazem se prison sto se tice dosta stvari je fenomenalno odradjen samo oni delovi kod pvprudnika i kothovi da se skroz promene i rc i pc celija jer mi izgleda kao da su obe smanjene.Ppz

Podhitno promote-ati GoldTouch-a i oFlama obojica sposobni moderatori, koji znaju sta treba da se sprovodi na pod server prison, takvi moderatori trebaju Prisonu. Hvala

Otkad su došli oFlam i GoldTouch po lajvu sa trova,prison je 400puta bolji.

Dačo čije lajvove gledaš
Inace slažem se sa babylovesom !

Bas su seksi oFlam i GoldTouch na onome brodu na Hubu

slazem se sa Assistom, modovi su bas bili vredni i vidi se da su puno truda ulozili u ovaj pod server. Mogu da kazem da je ovo jedna od najboljih sezona koje sam igrao.

to samo vama nubovima treba

Slazem se sa Babylovesom treba ih promote ne kao neki prosli modovi ne zelim da ih imenujem od kada su oni tu ni ne kasne rankovi od Koth Top bombonica

Hvala svima na jako divnim komentarima u vezi mene i GoldToucha. Trudimo se da prison bude što bolji i da vam gameplay bude što zanimljiviji. Cjenimo svaki vaš komentar i vaše mišljenje u vezi Prison pod servera, Svaki konstruktivan komentar za Prison biti će uzet u obzir za daljni napredak ovog podservera.
Još jednom hvala vam i sretno u sezoni.