Prijelog

Smanjiti mapu jer igrač koji ima 2 srca runa od protinika i tako kroz cijelu mapu da bi na kraju kada ne budu u combat (ima slučajeva i kada su u combat) samo ukucaj /hub i odu mislim da bi smanjivanje mape pomoglo zato sto ne bi imalo toliko mjesta za bježanje.Dalje ukoniti kit gde postaješ invisibility i razloga sto igrač koji uzme to smara ostale i ne da im mira i jednostavno je naporno i niko to ne voli

За смањивање мапе се усаглашавам, тачно је да нико не воли бежање, ал брате како да се укине инвис кит, једноставно имаће га само онај ко је довољно добар и без њега па је скупио новац за исти тај.
7/10 за размишљање и труд за бољу будућност китпвпа…

I da se smanji opet ce moci da se bezi i leava tako da nema poente smanjivati mapu isto i invis kit nema potrebe uklanjati jer je zanimljiv za trolanje i ne traje vecno vec par minuta.

Pozdrav, ja mislim da ide gas i ne slazem sa predlogom jer nema smisla smanjivati mapu, i dalje ce runati da ti ne daju kill jer nisi “zasluzio”. Lepo sam ja dao predlog prosle sezone, ubaciti bacanje maca koji skida kao obican crit. Lock.

pozdrav slazem se iskreno, ili barem da naprave full flat arenu jer stalno se zabijam u nesto. Bilo bi dobro da ubace /kill kad zelis kit da promenis da ne moras ici /hub pa onda /skp

Pozdrav, mapa neće biti smanjena, iz prostog razloga jer na taj način na koji igrači beže iz PvP-a ne možemo da utičemo, a i da smanjimo mapu isto bi se dešavalo samo bi još dodatno pogoršalo situaciju jer igrači ne bi imali dovoljno prostora za pvp. Jedino rešenje i opcija koja je bila je da povećamo cooldown na combat, što smo i uradili. Takođe kit “Ghost” neće biti uklonjen, on je sastavni deo samog KitPvP-a i kit koji igrači kupuju novcem koji su zaradili ubijajući druge, dakle igrač se trudio da skupi taj novac i naravno da mu se pruža mogućnost da izabere taj kit i tako na neki način bude jači od drugih. Taj kit ima svoje prednosti isto tako i slabosti, za sad nemamo u planu da ga uklanjamo.

-Lock-