Prijedlog za Kamber_YT

poz poz. Evo sedim u kaficu razmisljam i dodje mi da pisem sad predlog. Preslozio sam 4.1 da se doda mob kills


Ima dovoljno glasova da bude dodat. Mob kills(dobijanje novca tako sto ubijamo mobove) Isto time moze i f heads da se vrati. Da fakcija sa najvise glava stavljenih u Npc-a dobije nagradu kao sto je bivsi moderator Daamex ( ako se ne varam ) napravio. I time da otkljucamo novi shop. Da su tamo p5 stvari s6 mac kljuc neki hopperi mozda? Realno dobar predlog zato sto vecina ljudi afk-a sa loot4 u farmama. Nadam se da ce se igraci sloziti.

2 Likes

Slažem se sa ovim predlogom.

Odlican predlog!!!

Zanimljivo sto sedis u kafic i razmisljas o mc

1 Like

Pozdrav

Planiran je sistem što se tiče mobova koji će biti predstavljen tek pri početku sezone :slight_smile:

Neće biti kao što je navedeno tu i neće imati veze sa $

Pozdrav kamberu, da li mozes da mi kazes za ovaj predlog F headsa? Mislim da bi to trebalo dodati i tako otkljucavati te nove “shopove” koje bi koristili za pvp iteme ili za nesto sto moze pomoci pri farmanju.

F Heads vrv neće biti. Kada je Spano ubacio to i sredio da top radi, problem je bilo što je aktiviralo preveliki broj glava na serveru koje su se postavljale po serveru i trapovima i stvarale FPS probleme igračima na većini lokacija, a pored toga učestalo korištenje Grindera i Mob Hoppera sa olagano dobijanje glava je napravljeno što je pravilo opet probleme za performanse servera.

Tako da F Heads neće trenutno biti dio servera, a i svakako kad malo skontam fakcije više neće ni postojati tako da nema poente.

Okej, hvala na odgovoru. Jos jedno pitanjce, da li cce biti neki shop drugaciji od /shop?. Kao sto je na prisonu limited shop. Ili ce ostati ovaj?

Trebalo bi neki Limited Shop da se ubaci .

treba skloniti elixire skroz sa survivala, nzm dal postoje nisam obratio paznju i da se kao ajmo reci stari sistem pijace da igraci prodavaju potove na tezgama i tako zaradjuju