Prijava staff-a

Kad bi takachav bio vlasnik sve bi bilo uredu ovako…

Nisi izgleda skontao poentu moje poruke.
Kažem njemu da nas ima više nego što on misli. Ja kad sam tu na factions sam i preko alt acc-a i preko main :slight_smile:

Cijeli dan pises /helpop,jedno,ajd,dva puta,tri puta,cetri,pet,sest,sto niko ne odgovara brt ahaha kakav vanish bolan bolje izadi neka ljudi pitaju sta jer svima treba pomoc a niko nije tu.Cuj vanish hah

CREEPER1BLOW nisi u pravo vanish je da pratis nekog igraca ak sumljas da krsi pravila,a ne da udjes i da tu ga ,*************`` nego da te ljudi mogli pitati i da im ti pomognes…Creper sto niste aktivni niste…

I za to služi forum, ako već nikog nema forum. Za to je baš i napravljen. I helpop ti vide samo moderatori koji su /op na tom serveru, a to ti nema može se reći više od pola moderatora pogotovo na factions :slight_smile:

Ama ne kažem šta radiš sa vanishom. Pročitaj ponovo moju poruku sa razumjevanjem molim te.

Ja samo ne razumem zasto kad je neki mod online i ugasi msg, pa moram helpop da pisem, napisem jednom, nista ne odgovara, 2-3 put nista, napises neku ruznu rec odmah mute/ban i posle kao nije video aham…

Fantoma sam video skoro.
Zokiruma ti je svaki dan na skyblock.

lilly002 xaxaxaxaxaxaxax koj car da da,Pra v e se corave da ne gledaju msg jer ih mrsko da odgovaraju a kada neko vredja prvi su pobice se ko ce prvi da mute.ban igraca kad psuje…Kidovi xD
TheDuliX_ ja fantoma nikad nisam vidjo od kad je mod…Ako hoceda ga vidimo nek posecuje i ostale swr ne samo skyblock

Shape, zar nisi reko da neces vise da psujes?

Sent from my T1 Plus using Tapatalk

Evo ti kad su zadnji put bili na srw, posto su po tebi “neaktivni”

Kamberu nema te

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

ma kamber je najbolji staff.
ne smarajte ga.

[quote=“stefan3112” post=157034]ma kamber je najbolji staff.
ne smarajte ga.[/quote]

Stavite me za vlasnika ako ocete dobar server a ne ovako

Sent from my Lenovo A3500-FL using Tapatalk

Ma vidite da lik samo oce prijave da bi mogao da se prijavi. Nestrpljiv coek, ne moze da doceka.

[quote=“LedenaPrizma” post=156921]Nije moj posao da kazem ali moram ovo rec.
Kao sto vidim na stranicu serb-craft ,O nama`` da Staff team je oslabio brojcano da vas je samo 14 sa vlaskine 16 a pola od njih nikad nisam vidjao na serveru nitu da daju kazne…Mislim da treba otvoriti prijave jer brojcano i aktivno od strane staff team nije aktivno…Moje mislenje Razmislite za Open prijave Staff-a[/quote]
svaki mod je određen za neki podserver pa zato ga ne vidis jer verovatno ne igras taj podserver i ako ih ne vidis na tab ne znaci da nije tu u /v da mu igraci ne bi spamali za nesto :slight_smile:
eto sto si dao primer fantom je na roleplay
a zoki nam svake nedelje pravi end party na skyblock :slight_smile:

[quote=“LedenaPrizma” post=156974]Sake pa toti kazem katastrofa sa aktivnoscu…
Sada je najaktivan Profesional_PvP svaka cast decko…Ostali,otsali? Bruka bukvalno forum odrzava sada Profesional_PvP samo on je aktivan…Ne znam zasto su modovi ovi…
Creper lovemaxi martin_br profesional_pvp hailranger svaka vama cast sto ste aktivni a vi ostali strasno.[/quote]

Za sve ovo što si napisao nisi u pravu. Vidi se da nisi aktivan toliko na serveru a ni na forumu. Ja znam da bi ti možda želeo mesto moderatora ali to se ne dobija na ovakav način.

Niko ne zna posao bolje da obavlja od onogabko je upoznat sa time.Nijedan moderator nije za dzabe na toj poziciji.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

[quote=“RaptinLord” post=157114]Niko ne zna posao bolje da obavlja od onogabko je upoznat sa time.Nijedan moderator nije za dzabe na toj poziciji.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka[/quote]objasnio raptin