Nije moj posao da kazem ali moram ovo rec.
Kao sto vidim na stranicu serb-craft ,O nama`` da Staff team je oslabio brojcano da vas je samo 14 sa vlaskine 16 a pola od njih nikad nisam vidjao na serveru nitu da daju kazne…Mislim da treba otvoriti prijave jer brojcano i aktivno od strane staff team nije aktivno…Moje mislenje Razmislite za Open prijave Staff-a
nece link nesta ovaj forum pokvareni nece da posalje jbg kucajte tako na google samo
[quote=“LedenaPrizma” post=156921]Nije moj posao da kazem ali moram ovo rec.
Kao sto vidim na stranicu serb-craft ,O nama`` da Staff team je oslabio brojcano da vas je samo 14 sa vlaskine 16 a pola od njih nikad nisam vidjao na serveru nitu da daju kazne…Mislim da treba otvoriti prijave jer brojcano i aktivno od strane staff team nije aktivno…Moje mislenje Razmislite za Open prijave Staff-a[/quote]pa nisi ih video kad udjes na server jednom u 5 dana
on svaki dan igra ja ulazim 1 nedeljno i vidim ih
onda je slep
stefan slepi od tebe nema dete malo idi jedi limun…zokiruma nisam ga vidjo od 2015 DJFantom nikad al nikad
ne razumem sta pricas
LedenaPrizma i ovi sto su tu ne rade svoj posao nego samo gledaju po forum i kaznjavaju.
2 dana nikoga od modova na Factions serveru,bruka .
Misliš
Kucaju /v i cepaju xd
Sake pa toti kazem katastrofa sa aktivnoscu…
Sada je najaktivan Profesional_PvP svaka cast decko…Ostali,otsali? Bruka bukvalno forum odrzava sada Profesional_PvP samo on je aktivan…Ne znam zasto su modovi ovi…
Creper lovemaxi martin_br profesional_pvp hailranger svaka vama cast sto ste aktivni a vi ostali strasno.
CREEPER1BLOW cekam 2H da kaznic Djole101 za pretnje de si sto ne pregledas temu ako si aktivan?
Nisam u mc trenutno!
Daj mi acc ja cu uc i banati…Boze sacuj sta mene zanima da nisi na mc mozes rec trenutno nisam u mogucnosti…Boze svasta <3
CREEPER1BLOW ne mislim nego je to tako,aktivnost nula od svih Admina na serveru,Prfesional PVP jedino on ulazi na Factions i gleda sta se desava ovo ostalo nista.
Ljudi i superwoman01 je aktivna verovatno ste je slucajno zaboravili
Sreća pa nas ne vidiš u vanish
Creeper i sta ako ste u vanish? bolje izadji da te ljude pitaju ak imaju problem a ne samo u vanish e boze sacujslusaj lika sreca pa nas ne vidis u vanish koj lik trebas da to kazem…Mi ne pricamo za vaasu komandu vanish nego aktivnost