Prijava moderatora - acBee

Kada ja reportam nekog igraca SkyCraftera sto mi je psovao majku on nije bio kaznjen, a kada ja ili bilo ko opsuje samo nesto tj kaze neku ruznu rec dobija ban na 3 dana ili mute ili sta vec…Takodje je Cofy koristi nether zamku a to je ustvari bug i dobio je odgovor od acBee zamke su dozvoljene i Cofy nije bio kaznjen. Ocigledno je da ovi cuvaju ove SkyCraftere i sve rankove jer im oni daju para svaka cast serb craftu i ovim novim modovima. Nista ne kazem za vlasnike servera. acBee jedan od najgorih moderatora ikada.

acBee mozes da zakljucavas temu koliko hoces. Moderator na ovom serveru je tvoj najvecu uspeh u zivotu hahahahha. Imas 17 godina i nesto si utripovao. Pozz

Hvala lepo na ovako lepom predstavljanju, ali varaš se.
Nemaš pravo uzeti za pričati išta o tuđem privatnom životu, a što se tiče mojih uspeha, baš su svi proizašli od minecrafta.
Čak i škola: Matematika, gramatika,… Verovao ili ne, baš odatle! :slight_smile:

Cofy je imao razgovor sa jednim od vlasnika i sa mnom na ts-u. Dobio je opomenu da će dobiti trajan ili MAC ban ukoliko bude ponovo to radio.
Baš pogrešno tumačenje imaš. Istina, zamke su dozvoljene, ali poenta tog odgovora tamo je bila da ćemo IPAK kazniti, iako su dozvoljene samo ako neko ponovo bude prijavio tog igrača. Moje godište je sa razlogom baš tu, a za tuđa… Pa recimo da ne moramo ni da pitamo, ponašanje sve kaže!
Nećemo prosleđivati tvoje /mail send meni upućene na SkyBlock serveru, kao ni privatne poruke na forumu, jer mi od toga nemamo ništa, kao ni ti od ovoga.

Samim tim što je razgovor sa njim obavio vlasnik servera, kako bi ti to rekao “Čuvanje rankova” pada u vodu. Imamo primera gde smo trajno i MAC banovali igrače sa rankovima.

Pozdrav, tema će biti zaključana! B) :wink: