Prijava igraca Speccify za cit

Vaš nick:sfxy
Nick igrača koga prijavljujete:Speccify
Razlog: Nedozvoljena sredstva - cit
Dokaz (Slika/Video): Prijava citera - YouTube
Obrazloženje: Pozdrav , video traje 7:30min cistog fajta sa Speccify molio bi da pogledate video od pocetka do kraja u par fajtova ima mnogo cudnijih hitova i mislim da ima reach i hitbox!

Negde na pola videa kad se dodje primeti se kako mu je od jednom igra drugacija malo losije hita , a na pocetku dere sa vise blokova i sve zivo hita dok tamo negde na sredini klipa ne moze da hita? Sto znaci da je provalio da snimam i vrv smanjio ili ugasio cit + jedan deo gde se vidi reach kad gledam u F5 modu je na minuti “7:24”. + od 6:00 pa do 6:12 sus reach hitovi.

  • Pogledajte svaki fajt vredan je samo da utvrdite da igrac ima cit jasno se vidi!
  1. Igram na salwyrr.
  2. Ne citujem.
  3. Nemas Internet.

Issskussan igggrrraaccc prijja vvvviiiooll kakeguruiiaaa

a od kada mozes na salwyrr launcheru dodati modove?

KANTA SI OD IGRACA PRESTANI DA PRIJAVLJUJES !!!

juik

Pozdrav ako niste upuceni Salwyrr ima anticheat u svom clientu i ne mogu se dodati nikakvi modovi na njega sve u svemu Ne znam kako imas pravo da prijavis igraca ako ti sam po sebi nemas ruke jer tvoj stil pvp-a je da bezis upalis snimanje udjes u f5 i kad udjes u f5 ne vide se tacno blokovi zbog fova stavi na 50 fov i onda ce se videti tacno sa koliko blokova hita po meni ovde se ne vidi nikakav reach nikakav hitbox niti ista slicno Akise majka ti je kuja ne kaci teme na forum hvala
Topli pozdravi za vase mame od Gulija

akise placi luksu da me banuje :slight_smile: <3 pozz seku

Pozdrav mogu i ja reci da igram na tom clientu , a ne igram bas si naivan i glup zato bi te zamolio da obrises ovu poruku jer se blamiras modovi ce videti preko anti cita s kolko blokova me je udarao tako da nemoj se blamirati i izbrisi bolje poz!

Pozdrav

Nakon analize klipa i provjere podataka u Serverskom Anticheat sistemu odlučio sam da odbijem prijavu!