Prijava igraca- sinisa

Vaš nick: klarax
Ime igrača koga prijavljujete: sinisa
Razlog prijave: Pretnja i vredjanje
Dokaz (Slika,Video): Slika
Datum i vreme vredjanja: 5/23/2016
Opis (dodatne informacije): Danas sam igrala Survival i stigla mi je poruuka od njega kao ‘aj skajp’, rekla sam da ga ne znam, i da ne zelim, onda je on rekao ajde znam te iznenadices se, naravno nisam htela…Posle preko nekog druga sam saznala ko je taj lik da ga znam (preko fb) i da zivimo u istom gradu, i da njegova 2 druga uce samnom i tako dalje, nebitno…
Zatim je on poceo da me vredja i preti, ne znam stvarno iz kog razloga, jer ja njega nisam provocirala, vredjala, znaci nista.

Gle nemam neko iskustvo s tim ali pokusacu da ti dam savet.
-Ako imas nekog starijeg brata,druga uglavnom neko kao ja od napucan ili da ima 2 metra neka mrica pa da ga uhvati negde na ulici i da mu opali samar i vaspita.
-Pazi da on ne misli da ga se bojis.
-Ako je neki jadov udari ga nogom vec znas gde ako pokusa da te udari.
-Ne obaziri se na njegove dobacaljke i upadice.
-Ne smes da mu cutis odgovori mu i reci da nemoze nikog drugog da izbije nego preti devojkama.
PAZI SAD SAM SE SETIO UGLAVNOM IMAM DRUGA I KADA SMO BILI MI NEGDE 7/8 OVI BILI 4/5 I UZELI OSTALI POSLE SKOLE I POCELI DA TROLUJU DECU 10 GODINA A ONI MAGARCI OD 14 I ONI TAKO SVAKI DA UZMU UZIMALI IM LOPTU ITD I MENE POZNAVAO NEKI KLINAC I REKO MI DA DODJEM KADA ONI IDU DA IGRAJU FUDBAL I POCELI ONI DA IGRAJU JA UZEO SEO MALO DALJE I GLEDAM I NEKI PRCMOLJCI IZ MOJE GENERACIJE USLI UZELI IM LOPTU I NE DAJU IMA DA SE IGRAJU JA SAM LOGICNO PRISAO I ONO UZEO LOPTU I POCEO OVE MALO DA ZAJEBAVAM S OVIM STARIJIMA I ONI KAO NESTO KRENU DA SE GURAJU SAMNOM JA SAM SMO JEDNOG NABIJO SAKOM BILO IH JE 3 OVOME JE POCELA KRV IZ NOSA I SVI SU OTISLI.Napisah pricu ali uglavnom ti koji prete mladjima od sebe i deci ne treba ih se bojati nego ima pokazati ZUBE.

Iako mislim da je ovo čisto zastrašivanje igrač je dobio ban/banip, ne vjerujem da će doći do toga što je rekao ali ako bude, obrati se dežurnom policajcu u školi ako ga imate …

Moj savet
Ako te nedaj boze napadne udaraj tamo gde najvise boli xD
A ukoliko idete u istu skolu i pocne da te zeza ili neznam sta obrati se razrednom/oj ili pedagogu.

Ma ako prijavi kod razrednog to resava problem samo dok su casovi u toku jer kada sam se ja skoro pobijo trebali da me izbace ali jer je nastava bila gotova pustili su me na miru.
Ili da ga izbije neko stariji ili da se obrati cika policajcu neka mu napisu dosije pa neka mu ceo zivot pada sramota.
Neka samo zamisli sebe za 15 god kada bude imao cerku i da zamisli da neko oce da mu udari njegovu cerku ili pak da joj naudi msm da bi svaki roditelj ubio boga u toga koji je pomislio da naudi njegovom detetu na tako podao nacin .

Moj savet uzmi stap i izudaraj ga :smiley:

Ma uzmeš nož i zabiješ mu u prsa, pa nek’ onda priča… :stuck_out_tongue:

Ma ne noz.Uzmes pistolj ciljaj ga u prepone pa ce da se hvali sto ima vaginu :smiley:

mi lepo uzmemo kada nastane neki problem i prijavimo to pred cas matisa i nemamo matis

Aki zar u vrtic imate casove :frowning: A budite malo ozbiljniji nemojte sada da se pravite pametni nego ili dajte korisan savet ili joj ne objasnjavajte kako da ode u popravni dom. :confused:

Ovo što sam ja rekao ima prevedeno značenje, tačnije da ne trebate dozvoliti nikome da Vas “gazi” makar…

3 sam razred

Tresni ga tamo gde najvise boli :pinch:

Cek da vidim samo gde si Aki u nekoj temi rekao da imas 22/23.
Lazi uvek isplivaju na videlo.Mi te lako mozemo prihvatiti takvim kakav si nemas potreba da stvaras laznu sliku o sebi.

(: hvala (:

Po rukopisu se vidi da si prvi razred

Dobro ne morate se sada svadjati i raspravljati u ovoj temi koja nema nikakve veze sa tim. I to sto pisete ubodi ga nozem, pucaj pistoljem…meni to u opste nije smesno…

Ja crkoh od smeha :smiley: udari ga u prepone najbolje je :smiley:

  1. Sam razred

Stani, jesi ti svestan da mene ne zanima koji si ti razred, ni ti si ti duzan da se ovde ikome pravdas? RED, kao prvo ovo uopste nije smesno, postavi se na moje mesto…I nema dalje o cemu da se prica, Srdjo ga je banovao…