Prijava igraca Sharpness

Vaš nick: NoOneEverDreams
Ime igrača koga prijavljujete: Sharpness
Razlog prijave: Otkrivanje svih licnih informacija od likova koji igraju na serb craftu , slike i govorenje subhuman i ostalo .
Broj pravila: nzm
Dokaz (Slika,Video): njegov discord server gde mozete da udjete da vidite text channel hall-of-autism Discord ili link njegovog discord sservera Discord preporucio bih da promenite nick posto ja kad sam usao odmah me je ban.
Datum i vreme prekršaja: Sve se vidi na discordu itd.
*Opis (dodatne informacije): Lik kaci razne slike i ismejava druge mene npr za moju bolest roxeda sto je debeo jedan sto je mrsav itd stvarno je poludeo sharpness… , treba ga kazniti mac banom ili banom sa servera prevrsio je svake mere…
Isecak iz gmail-a.

Sharpnessu sam nasao xray texturu http://prntscr.com/t2bptz u live-u sc pvp - YouTube , Ana je poslala sc timu poruku jel moze nesto da se uradi povodom toga ja sam rekao sta da se uradi lik ima xray za verziju koja radi verovatno? Kamber je odgovorio da ga nisu videli da kopa na factionsu niti da ga igra a ima 6m na factionsu deli pare sada. Dobro to sam shvatio zatim sam pitao moderator-a TechnoGamerHD jel Timer Resolution dozvoljen objasnio sam mu sta je to i sve i pitao sam ga ja kad bi skinuo timer resolution i vi bi mi ga nasli u kompu jel bi me macali banovali. On je rekao ne. Midza koliko ja znam koliko sam procitao forumu gde su pravili teme za regedit ovo ono rekao je da nije dozvoljen a TechnoGamerHD je odgovorio da je dozvoljen? Kome sad da verujem Technu ili Midzi? Posto sam tad hteo da ga reportam za Timer Resolution zato sam ga i pitao to ako bi odgovorio sa nije dozvoljen ja bih odma prijavio i sve lepo.
Mislim da sam ti rekao sta timer resolution radi.
Sad zasto ja mrzim Sharpnnesa: Postavlja moje slike na njegovom discord serveru , ismejava se o mojoj bolesti laze da ne koristi nista , govori debeli kancer boy po discordu imam slike za to poslao mi je igrac bahati33.
Kad sam ja usao na njegov server istog sekunda me je banovan posto je pomislio da cu odmah da javim tebi ili nekom drugom moderatoru. I da kako Sharpnessu nema delay a on je iz Amerike? Nije u Srbiji a ima okej ping a da je iz Amerike ? Ja kad igram na americkim serverima imam oko 1000 pinga posto je americki odaljen je od mene kilometrima i kilometrima. I sad razmisljam sta bi mogao da koristi da mu ne laguje toliko verovatno je to Timer Resolution posto su govorili na forumu da to pomaze pingu i ostalo.
Sharpness je sam po sebi preterao treba ga mac banovati proziva igrace i ostalo…

Sve slike od text channela hall-of-autism
dole u porukama.

Sve slike od text channela hall-of-autism
http://prntscr.com/t7xs0d
http://prntscr.com/t7xs6h
http://prntscr.com/t7xscl

http://prntscr.com/t7xshx (slika mene sto je objavio i poruka)
http://prntscr.com/t7xsr6
http://prntscr.com/t7xsye

http://prntscr.com/t7xt3f
http://prntscr.com/t7xt7x
http://prntscr.com/t7xtby

http://prntscr.com/t7xtxh (opet ja )
http://prntscr.com/t7xu3j
http://prntscr.com/t7xu83

http://prntscr.com/t7xud6
http://prntscr.com/t7xuiw
http://prntscr.com/t7xuok

I ako nemam nista protiv sharpness-a vec sam cuo da ovakve stvari radi na svom discordu odavno. Njegov discord server sluzi kao mreza na kojoj ismeva fizicki izgled igraca na sc-u. I ako sam neutralan po pitanju gveklom-Sharpness mislim da ovo nije u redu od strane sharpnessa. Isto tako mislim da ne treba da dobije kaznu na serveru jer je ovo na njegovom discord serveru , ali trebalo bi malo da iskulira…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imas ignore jednostavno ili se svadjaj sa njim. I mene je postavio tu pa me boli k zato sto je slika iz 2018. Povodom Xray i ostala sranja nista nece uraditi.

Koliko ja znam na discordu nema ignore?

Al nije uredu da postavlja slike likova sa serba zamisli da ja stavljam slike pa ja bih sam sebi rekao da nisam normalan on burazer plus stavlja neke leptirice po facama no hate ali malo mi lici da je peder…

ahahahahahahahahahahahahahahahahah

najs, ti meni malo izgledas kao cancr patient bez te kose :/// I zaboravio sam da te pitam kad ce gveklom merch vidim imas svoje majce? ^.^
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/14579/Screenshot_423.png

Nece dobiti ban… Nije slao nigdje na sc Serveru, vec na vlastitom dc serveru

Gveki kad ce majce biti online
P.S sta ima veze sto kaci slike od igraca , ne trebas se stideti svog izgleda ;(
Izvinite sto upadam u teeeeeemuuuuuu.LOCK LOCK LOCK

Pozdrav što se tiće “njegovog discord servera” Serb Craft Tim nema nikakvu nadležnost za tu “mrežu”, te nemamo nameru da ulazimo u daljnju raspravu u vezi ovoga.
Jedina stvar koju možemo da uradimo, odnosno što stupa na snagu ovom objavom jeste da : " Sharpnesu se zabranjuje reklamiranje livestreama na mreži SC (podrazumjeva forum, ts3 server, server itd.) u privatnom chatu ili u javnom.
Sledi obrazloženje:
Budući da prijavljeni igrač reklamira diskord server na svome livestreamu, a na tom diskordu indirektno krši pravilo Otkrivanje ličnih informacija, stoga donosimo zabranu iznesenu gore.
Što se tiće X-Raya već ti je saopćeno da igrač neće biti kažnjen.
Timer Resolution dozvoljen.
[hr]
Što se tiće ping-a već je raspavljano u prethodnim temama , gdje je izneseno detaljno objašnenje, te u daljne rasprave ne ulazimo.
Temu zaključavam.