Vaš nickSoul0503:Ime igrača koga prijavljujete:ficqezRazlog prijave:namestaljka turniraBroj pravila:Dokaz (Slika,Video):nemam i bas me brigaDatum i vreme prekršaja:oko 0:00 *Opis (dodatne informacije): ficqez je jedan veoma cudan primer autizma. Dobio sam ban na serb craftu na 7-8h i to me ne zanima jer je preko noci ali desilo se nesto drugo… Ficqez je napravio turnir na skypvp podserveru koji je tekao normalno. U II krugu turnira borio sam se sa ronisjo_ koji je pojeo encku sta nije u listi itema koji se dobija za pvp (barja nisam dobio) , i imao je regeneraciju IV i posle svakog mog udarca vracao mu se hp na 20. Kad me je kill odmah sam poceo da se zalim ficqezu koji me je ignorisao. Onda sam poceo da spamujem u helpop posto je chat bio mutovan a ficqez je ugasio msg. Poceo sam mu spamovati u helpop da je ronisjo_ pojeo encku i da mora biti diskvalifikovam sa turnira i banovan sa sc mreze kako pise u temi turnira. Pomislio sam kako je to njegova greska i da nije primetio i da ne dobija poruke iz helpop ili jednostavno ih ne gleda do trenutka kad me je banovao za vredjanje i spam. Logicno da je namestaljka jer je ban dokaz da je citao chat a u svakoj poruci mi je pisalo da je ronisjo nosio encku na turnir. Moje iskreno misljenje je da dobije demote na kratko vreme da smiri malo svoj autizam. Bas me briga ako se ne osvrnete uopste na ovaj report i nista ne uradite povodom toga iskreno ali eto meni je bitno da ja znam da je ficqez nepravedni moron koji je umislio da je Bog. Vozdra
Napokon se setio kao igrač Soul0503 kao što bih i ja sam rekao da se čisto malo skine mod iz jednostavnih razloga ne možeš ti svakome dati moda kao što vidim da su baš dosta moderatora otišli i početnici i stariji iskusni moderatori niš mogu samo da kažem da je u pravu Soul0503 pozradv!!
I sam je ficqez pitao ronisjo_ kako mu je ostalo 20hp? ronisijo je cutao i tu se zavrsilo
Ficqez moze da odgovori kad je zakljucana tema .
Lock.