Prijava Helpera Shiffey. Abuse

Vaš nick:Yuma_x3
Nick igrača koga prijavljujete:Shiffey
Razlog:Abuse
Dokaz (Slika/Video):Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot
Obrazloženje:Krsenje pravila administracije, kopanje u /v po vecim rudnicima, boostanje sebe i Emma_chaan, Abuse pluto/frosty/envoy, Koristi flyspeed i trazi envoy. Proverite u logove.

4 Likes

Stvarno sramota dolazi kada afkaju igraci da kopa.
Ukoliko pogledate vaše temp/logove možete vidjeti da je sebi dao pik koji rusi sve instant mine i kako je reko kao kako to da ne mogu da kopam
Imate primjer abusa gde je igracu dao pluto pik



evo vam dokaz gde je reko to zašto ne bih smeo i u klk je sati do bilo (ako mislite da sam ja prepravljao logove neka neko od moderatora sa većim rankom pogleda logove srw (i onaj pik sto je dao sebi sto kopa instant mine))

Slazem se da navedeni mod treba biti demotovan, ima par situaciia gde na kitpvpu igracu hakuju pored njega on ne obraca paznju vec trci za igracom Clea_x3 i shifta sa njom i skace i bas ga briga za hakere i ako sam mu spamao u msg da hakuju ispred nosa na sta on nije nista odgovorio… demote!!!

3 Likes

@Yumaaa_x3 sta fali ako abusa ne vidim uopste problem u tome. Ja mislim da njega treba promotovati, ipak on je sada u ulozi obicnog igraca. Hteo je da vidi gde bi bio da nije dovde stigao.
M E T O D A

1 Like

mogli bi neki event i keyall da napravite na rp umesto sto ovo radite lol kolko znam na roleplay nije bio jos event od pocetka sezone

1 Like

Pozdrav Ivana

Za žalbe na članove tima, kao i rad servera molimo da nam se obratite putem imejl adrese:
[email protected]