Prijava Alex75

Ja sam igrao Paintball sa svojim drugom Text_Steve3-om, i odjednom se OVAJ LIK pojavio! Ja sam pokusao da ga udarim, ali nista nije bilo, kao sto mozete videti na slici. Onda sam se malo udaljio, i pogledao iza. Bio je oko 10 blokova dalje od mene, kad odjednom, UBIO ME!!! Nista nije uradio, nije se pomerio, cak nije ni pisalo da je na bilo koji nacin usao u Paintball arenu! Ne moze da umre, non-stop je u areni, ne znam sta se desava, molim vas pomozite mi :pinch:

Ova slika je slikana 22. avgusta, ali uvek zaboravim da ga prijavim:

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/1303/2013-08-22_10.53.41.png

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/1303/2013-08-22_10.53.56.png

TO JE OBICAN BUG Burazeri sta ces takva je verzija i ja sam se zaglavio bio iznad arene i samo propo dole sa sekiru sharp 2 unb 2 i eficency 2 i armor prot 3 i unb 2 pa me manic tp na spawn!;)i da ta arena je ko magnet svaki put kad predjem preko arene propadnem!!

Ali ne! Pogledaj koliko sam imao srca! Ove slike su slikane bas pre nego sto sam umro! On koristi nekakav auto aim nodus, ja sam imao slican koji je radio na mobovima, i samo na 1.2.5 na SSP, ne znam odakle njima ti j****i auto aim nodusi!!!

Da je on upao u arenu nebi imao 1 hp vec 10 hp-a jer je to mala visina !!! ???

Sent from my LG-E610 using Tapatalk 4

Trenutno imamo BUG na kome radimo, neko ostane u areni posle pobede i ne moze izaci. Radimo da sto pre resimo BUG. Hvala za prijavu!