.
Uglavnom se slazem sa svim osim kikovanja afk likova,to je njihova stvar i ko ih sisa po meni ne smetaju
Za kickovanje ne, za ovo na stranicu bi moglo.
Sent from my T1 Plus using Tapatalk
.
Skywars
-Mogućnost da se započne ili otkaže runda preko daylight senzora (Pojasni?)
Ovo možemo da predložimo developeru, jer trenutno ne postoji ta opcija
-Da čestovi u centru mape imaju drugačije stvari nego ovi na ostrvima, i da ne postoje skriveni (nisu fer za nove igrače)
Ovo možemo da predložimo developeru, jer trenutno ne postoji ta mogućnost zato što ne razaznaje plugin da li su chestovi na centru ili na ostrvu, ali možda može da se napravi da na centru budu enderchest-ovi, a na ostrvima obični, videćemo da možda predložimo
-Sva ostrva treba da imaju 2 ili 3 česta, neke mape čak imaju različit broj po ostrvima, što nema smisla
Koje mape imaju različit broj po ostrvima, važno je precizirati…Malo dinamičnija igra jer kada na jednoj ima 2 chest-a na ostrvu, a na drugoj mapi 3 chest-a i slično
-Balansiranje preterano jakih kitova (heroj, padobranac…)
Preterano su jaki u odnosu na ostale kitove ili na stvari u chestovima?
-Da se očiste posle partije xp, health i strele na igraču, ponekad ostanu
Koliko se to često dešava?
-Različiti kavezi (postoji puno blokova koji nisu staklo :D)
Za sada zbog sistema plugina i nemogućnosti da se konfiguriše taj deo nismo mogli da menjamo. Nadamo se da će to implementirati pa ćemo dodati još različitih kaveza
-Ima jako puno mapa sa dosadnim oblicima, ne treba sve da bude kvadratasto
Npr?
-Neke mape imaju jako razvučena ostrva, što je problem za igrača koji ne dobije perlu
Opet ponavljam, treba da postoji dinamika, neke mape jednostavno treba da budu takve, jer ne mogu sve da budu iste i blizu ostrva do srednjeg…
-U imenima mapa treba da postoje razmaci i velika slova, i većina imena nema smisla (turbo, volare, tempo…)
Nemogućnost zbog plugina jer to nije developer napravio, nadamo se da će u sledećoj verziji srediti to
Veb stranica
-U opisu usluga pod delom SC poena piše creatova, treba crateova
Sređeno!
-U kontaktima nije hiperlinkovan ceo Manićev mail
Proverio sam i meni jeste, jesi lepo proverio?
-Na nekim delovima sajta imaju srpska slova, negde nemaju (č,ć,š…)
Pojasni, preciziraj gde?
-Na pravilima svugde piše strožije, pravilno je reći strože
Sređeno, hvala na ukazanoj grešci
Server
-Kickovanje afk likova
To nije po politici našeg servera.
-Mogućnost da se bira koliko dugo želimo da zapamtimo šifru
Ovo ćemo da razmotrimo, dobra ideja, samo da vidimo da nema neku negativnu stranu…
-U nekim lobijima su uključeni hitboxovi na igračima
Pojasni? Hitbox je klijent strana i uključuje se i isključuje na F3 + B, ali ako nije to to onda pojasni
-Da se anticheat automatski zatvori kad uradi sve
To se već dešava
Anti cit se ne gasi. Uvek moram rucno na X da ga ugasim. Neki od ovih predloga nisu bitni.
Kavezi… fora je da vidis igrace kroz staklo… i fora je da samo rankovi imaju u boji.
Slova š ć č, mislim da je hteo da kaze da nema svuda.
.
Ja radim na mapama sa sc skywars poslacu(kada ih zavrsim)
Послато са LG-H220 уз помоћ Тапатока
.
Bile su prijave za buildere pre godinu dana, al kada su se igraci prijavili niko nije odgovorio na temu i tako je ostalo.
Evo odgovora na ono što mogu trenutno da odgovorim:
- AC program se zatvara posle 5-7 sekundi
- Hyperlink sređen
- Pošto samo na SW-u može neko da te ubaci u igru guranjem, ugasili smo guranje u lobby svetu pa ćemo videti da li će se srediti problem
- SkyWars odgovore sam uzeo u obzir pa ćemo da razmotrimo!