predlozi za da srw bude bolji

  • UHC bar jednom u nedelju da se hosta
  • izbaciti build battle
  • pojacati Factions, staviti ga na 1.7, i da citav server bude na toj verziji a ne 1.13 ili 1.14.
  • odabrati jos 20 modova najmanje.
  • na factionsu staviti jos 2 moderatora zaduzana, jer kamber, nadja i spano dovoljno su bili zaduzeni i svi smo svesni koliko je srw otiso napred.
  • izbaciti roleplay, umesto njega ubaciti creative, vec imaju prison za kopanje, koji je mnogo bolji, ima vise rudnika, jos vise se igra.
  • naci youtubere koji bi snimali na srw i strimovali bar 2 puta u nedelji, koji bi reklamirali srw, svi smo svesni koliko je dakimc dovuko vamo igrace. zato pokusajte kontaktirati nekog, platite ga ako treba samo bolje da bude i vise igraca da ima.
  • izbaciti stojana i mariju iz warp maske, umesto njih staviti nesto drugo, jer nista ne rade onako.
  • stackovanje sponera nije losa ideja, ali mozete dodati i enderman spawner, /creeper spawner da moze se menjati sa komandom, cena jednog gunpowdera da bude 0.50$, cena sugar cane-a da bude 1.2 $ najmanje po komad, vratiti da se neispeceni kaktus moze sellati za tipa 0.80$ po komad, uraditi plugin za tezge u trade, ako je ikako moguce da ne bude scammovanja, ili prosto enable-ati modovima da mogu da ucestvuju u trade sa tezgom, odnosno ukoliko igrac paya pare i pokusa da scamma tog igraca s kim se tradeo dati modovima pristup da oni mogu unrentati.
  • dodati the bridges sto brze, to bolje.
  • pristup vannili da imaju likovi koji imaju premium samo, takodje dodati 10 helpera na srw koji ce moci specati da li neko xraya i da prenu moderatoru da li neko koristi neki hack ili xray da bude proveren.
  • Svaki lik koji ce upotrebiti bilo kakvu vrsta haka/cheata kako vec ocete, da bude kaznjen mac banom i da ne dobije unban od 6 meseca mac ban.
  • Rankovi su okej, mogli bi promenuti imena, jer neki su uzasno zastarile. Nagradjivati igrace koji ce biti uporni u Build timu, makar sa nekog ranka gde on pozeli, naravno ako su ozbiljni.
  • Blacklistati ameriku, jer likovi koji igraju od te drzave imaju previse los ping i takodje imaju previse cudne hitove prema nas balkancima.

Ovo su najbitniji predlozi koji bi morali usvojiti da ozivi srw kao pre par godina.

Sa nijednim prijedlogom se ne slazem… Sto ce ti modo i rec niko nece na blacklist tako da… Nista ti ne valjaju prijedlozi

Da se dodaju 18+ modovi a ne likovi koji su se tek rodili

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Uhc se slazem, za modove , tu i tamo , za rp se ne slazem i ako ne igram , takodje se ne slazem za imena rankova… Takodje predlog za vanillu je glup… I ovo zadnje za Ameriku je bas glupo…

vidi se da nikad niste 1.7 igrali zato se ne i slazete ahaahah

@Shape_OF_You kys ^_ ^

Slazem se
Pogotovo se slazem da blacklistate ne samo ameriku nego sve zemlje koje nisu eu
Secam se jedan lik namestio na vpn kao da bude iz juzne afrike bratt imao 4k pinga loll

Ima tu nekih glupih predloga ali se slazem sa vecinom

Slazem se da se pvp vrati na 1.7

Server ne zadržava igrače, djelimično zbog communityija djelimično zbog servera, novi igrač dodje, ne zna šta treba da radi, koje komande da koristi, a niko nece da objasni, kad god mogu pomognem im bar malo da ih uputim šta kako, jednostavno da se ubaci neko uputstvo malo detaljnije ili da se ubace “modovi” koji će imati samo taj zadatak ili da se napravi neki sistem koji će davati male nagrade igračima koji pomažu drugima, ne u smislu free itema i to već samo da im objasne poentu
Ovo se odnosi i na ostale servere, ne samo na factions

Tebi usi sluze kao klima da moz da se ladis…Imas onako da mlatis ko irvas si …

nauci makedonski prvo posle zbori lajno edno smrdeno

Hahahahahha

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Treba uhapsiti tvoje roditelje za taj zlocin sto su te rodili takvog klempavog…

Shape imas autizam

[quote=“SuchHybrid_” post=230879]Shape imas autizam[/quote]’
LVL SuchHybrid

Овде се не зна ко кога вређа

ja bar imam roditelje

[quote=“SpartanFTW” post=230896]ja bar imam roditelje[/quote

Koji te ne zele