Predlozi-Factionss

Posto vidim oni discord predlozi su beskorisni donekle, odlucio sam napisati temu.

  1. Lava-ubaciti sto pre radi ig farmi koje bi se onda pravile sa lavom i mogli bi kaktus crop hoperi i bilo bi jednostavnije mnogo, a i za pravljenje baza tj da ide prek obaza lava.
  2. Elixiri-fused elixir staviti str2 i da se pije
  3. Dodati u nekom trenutku fheads ili izbaciti dobijanje glava od mobova
  4. Genbucket-videh da je kamber 29. Jos rekao kao sutra cemo imati genbuckete, ali ih i dalje nema, ako mozete dodajte sto pre… proslo je mesec dana skoro od sezone i ljudi uveliko prave baze, a gbovi su veo korisni oko toga…
    Za sada tjt. :wave:
  1. Moze a i ne mora, iskreno meni je sve jedno.
  2. Apsolutno ne, time bi tezge postale opet pespotrebse…
  3. Izbaciti dobiajnje glave.
  4. Moze i bilo bi lepo da se doda GB.
  5. Predlog da se poravna pvp i skloni trava!

Fused elixiri su bili u gore navedenom predlogu oduvek takvi i koristili se odmah posle tipa 2 nedelje, to su sjebali sa 1.8 kada su izbacili str2 i stavili stt1

Vozdrica

Korisni su prijedlozi na discordu samo nisam ja lično imao vremena da izodgovaram na njih jer nisam bio tu. Isto tako većina tih prijedloga ne može da se uvaži sada iz razloga što su neki bukvalno prijedlozi za kraj sezone i ne mogu da se uvaže tokom sezone.

Ali evo odgovori na tvoje prjedloge:

1 - Lava trenutno nije u planu za ubacivanje, napravilo bi razliku upravo za pravljenje baza jer neki nisu odradili svoje baze sa lavama, a neko nek sad odradi bazu odradit će sa lavom. Odma tu nastaje belaj. Za mboove ostavljamo sad za sada mob hoppere, sljedeća sezona možemo da razmotrimo da li može lava da se postavlja uopšteno.
2 - Najvjerovatnije da će taj elixir bit ubačen ponovo i da će biti povećana cijena trenutnog elxiira da bi bio balans između trenutnih elixira i novih. A možda čak razmišljajući sad da ostavimo oba za svaki slučaj da ne bi nastao neki problem :smiley:
3 - Hmm izbacio sam drop glava i rečeno mi je da je rješeno, ne znam zašto sad onda dropa opet. Treba da se provjeri to opet.
4 - Oko ovoga se desio mali belaj i plugin je u takvom rusvaju da je mnogo odužilo posao. Morat ću da uzmem da tražim novu opciju za njega, a ima ih tako da ću se potruditi da što prije to vratimo i da imamo i taj feature ponovo.

Vozdrica.
Hvala na relativno brzom odgovoru.

  1. Ok, mada valjalo bi makar iduce sezone dodati.
  2. Top, samo ako moze sto pre.
  3. Ne znam kada si to izbacio, ali ok ja nisam bio u toku sa serverom neki dan mozda si za to vreme, prastaj…
    4.Ok, nadam se da ce biti sto pre radi buducih baza.
    Hvala na odgovorima, zivio.
1 Like