Predlog

Kao sto na Prison postoi PVP Mine, da se ubaci na RolePlay MOB Mine, uglavnom rudnik u koj se spawnuju mobovi (zombi,skelton,spider,witch) rudnik da nije previse velik ali da je isplatljv dok vas timer vas brani od mobove vi kopate rudnik. Jer i onako mobove na SRP su beskorisne. Bila bi fora ljudi bi isli zajedno kopali rudnik. Ali da nema PVP izmedju igraca.
Isto tako rudnik da mora da se dobije iz LB/ na neki odredjeni Rank. - Shaqiri

Odlicno Ljubi brati iNolley samo nastavi <3

Ne slazem se

Takodje ubaciti i wither skeletone da sibamo da bijemo da dobijemo wither skull glave i da posle nakopamo soul sand (valjda postoji u nekom rudniku nez) i da posle mozemo da izazovemo videra na 1v1 no gapple i da ga droparimo, kada ga dropamo 1v1 no hit L ez da dobijemo vider zvezdici da pravimo bikone jer ima se moze se

Ja mislim da treba da se ubaci busilica koja busi kao na gradjevini, da pravimo asfalt da napravimo beograd, i ta busilica moze da kopa bedrock od kojeg mozes da napravis mesalicu i pravis malter i asfalt i gradis beograd i onda dodje wither iz predloga iznad i napadne beograd, i ti uzmes svetlosnu sablju i odes na brankov most i sibas se.

Hvala na predlogu.

Imaćemo ga u obziru u izradi sledeće sezone RolePlay-a.