Predlog

Jel mozete za Sl Restart servera da napravite nesto slicno glasanju za verziju 1.9 ili 1.8 pvp, na forumu.
Mnogi igraci i dalje vole 1.8 pvp, dok ostali vole 1.9 i sam mc ne misli da se vraca na 1.8 :slight_smile:

Decko aj se ubi?Moze?
1.9 pvp ove sezone nema vracanja i mislim da sledeci GR ce biti 1.8 jer se zaista serb 1.8 pokazao i najboljem svetlu.
Poz

[quote=“LedenaPrizma” post=157013]Decko aj se ubi?Moze?
1.9 pvp ove sezone nema vracanja i mislim da sledeci GR ce biti 1.8 jer se zaista serb 1.8 pokazao i najboljem svetlu.
Poz[/quote]
Ubij se i ti sa njime,odakle ti pravo da nekome govoris da se ubije?Ko si ti da mu to kazes.

[quote=“Markings” post=157054][quote=“LedenaPrizma” post=157013]Decko aj se ubi?Moze?
Poz[/quote]
Ubij se i ti sa njime,odakle ti pravo da nekome govoris da se ubije?Ko si ti da mu to kazes.[/quote]

Samo lagovi da se rese, i bice ekstra.

[quote=“Markings” post=157054][quote=“LedenaPrizma” post=157013]Decko aj se ubi?Moze?
Poz[/quote]
Ubij se i ti sa njime,odakle ti pravo da nekome govoris da se ubije?Ko si ti da mu to kazes.[/quote]
Ja sam Shape-OF_You bas mi drago,ko si ti?

[quote=“LedenaPrizma” post=157170][quote=“Markings” post=157054][quote=“LedenaPrizma” post=157013]Decko aj se ubi?Moze?
Poz[/quote]
Ja sam Shape-OF_You bas mi drago,ko si ti?[/quote]ne znas ni nick svoj da napises ispravno

kido, verujmi da mi dodje da se ubijem… Kada mi se polu pismeni klinac anonimno kur.

Dok je bio 1.12.2 verzija nigdje laga ovako,ides sa elitrom prodes 1k blokova vrati te na pola …