Predlog za takmicenje

Pozdrav, bilo bi lepo dodati takmicarski deo kao sto je pre bio /f top ili tako nesto, jer ekonomija je prepuna i nemas na sta potrositi toliko pare, kada bi se dodalo takmicenje kao sto sam naveo gore (/f top) bilo bi vise igranije i zanimljivije. Ako vec izbacujete factions plugin napravite makar nesto slicno na novom pluginu …

1 Like

Ovo vise nije Factions ovo je sada Survival jedini nacin takmicenja je preko KoTH-a i preko Event-ova ako ih naprave . Ako ponovo ubace F Top bolje neka preimenuju odmah server na Factions zato sto je to deo tog podservera a ne Survivala .

Kriper je napisao vise u ovoj temi Ftop survival aaaa

survival idalje poseduje fakcije (buduce clanovo) a ekonomija onda nema nikavkog smisla pravis bukvalno puno para bzvz, nista nece da te kosta tipa 250m kao sto sada prvi lik ima na baltopu, treba nesto ubaciti na sta mozes potrositi para, a ja se zalazem za to da bude ftop, ili slicno tome, ne mora ubacitvati raid ili slicno, neka ostane ovako kako jeste, samo da imamo da se takmicimo po kolicni itema, spawnerea, i tako.

nema ko da igra vise za ftop, max 2 fakcije bi bilo ali se ja slazem da se ubaci i da mapa traje mesec dana

Ako se ubaci ftop mora da se vrate obs baze, wallovi itd samim tim onda i raidanje sto je odmah factions. Jedino da ostave ovakav survival i dodaju mesec dana factions pored survivala da vide kako bi funkcionisalo mada tesko da bi valjala 2 servera slicnog tipa.

1 Like

./f top ili takva neka vrsta takmičenja nije moguća i neće biti ubačena. Svakako kako je najavljeno od sljedeće sezone Factions plugin više neće biti na Survivalu.

Ako vratimo f top moraš onda da se obavezno zaštitiš i praviš masovne zaštite da ti ne bi niko uletao u bazu i samim time odma vraćaš neku vrstu Factions pod servera. Pojasio je opširnije @qkly

1 Like