Predlog za Prison

Imam kao predlog da resimo kao jedan od najveci problem na prison
Rovarenje po rudnici
napravite kao ko rovari msm samo report i taj kad rovari vi im date opomenu i jos jednom opomenu pa 1 dan ban sa prison
zato sto mi sto kopamo lepo i dodje u 3 sec neki random lik i pocne da kopa blokove sta kostaju vise i onda
ceo rudnik je kao rasturen ti moras da skaces po blokova i nemozes da zaradis lepo
ja neznam sta je razlika samo sto ce da uzme 5k vise za vise vreme mu treba za full inv
zato vam dam ovaj predlog da bude resen ovaj problem
ja smetam ovaj problem kao jedan od najveci problema na prisonu

Da li je to moguce?

staaaaaa?
da je moguce

Da li je moguce da naprave da se dobija opomena posle rovarenja?

Pa rovari i ti

sralje predlog

Djani ti si mene hteo na forum kad sam rovario haahahahah

odo sad izrovarit celi rudnik

samirs ti nemas 1 dinar ne pa 400 da kupis rank <3 bas me nerviras i smaras

ja kazem ovo za sc tim ne za vama i kao drugo vi ne igrate prison

NikolaFtw da nemam para ti sad ne bi bio tu. Ja naso tvoju kevu na ulici bila sesi znaci boze i reko 200e sat vremena i ona pristane i ja ulazim u nju naravno sa kondomom i prc cujem nesto puce ono ode kondom i tako si ti nasto. Inc imam para za jos jednom za tvojom kevom al necu da mi opet pukne kondom pa da nastane jos jedan kancer kao sto si ti pozic.Inc tela tvoja keva da te abortira al ja joj nisam dao. To mie bila najveca greska u zivotu

hhhahahahahahahaahhahahahahhahhah

[quote=“Nikolaftw” post=158880]Imam kao predlog da resimo kao jedan od najveci problem na prison
Rovarenje po rudnici
napravite kao ko rovari msm samo report i taj kad rovari vi im date opomenu i jos jednom opomenu pa 1 dan ban sa prison
zato sto mi sto kopamo lepo i dodje u 3 sec neki random lik i pocne da kopa blokove sta kostaju vise i onda
ceo rudnik je kao rasturen ti moras da skaces po blokova i nemozes da zaradis lepo
ja neznam sta je razlika samo sto ce da uzme 5k vise za vise vreme mu treba za full inv
zato vam dam ovaj predlog da bude resen ovaj problem
ja smetam ovaj problem kao jedan od najveci problema na prisonu[/quote]

Što ih više budemo kažnjavali više će da rovare. Isto je kao sa vređanjem.

On da nema pare ne bi se smeo kladit sa mnom
P.S vec sam mu uzo 2 generala haahahahahhah

1 si uzo ne lazi za 2 nie gotovo

Juventus ce da ti ispadne od Totenhema kide haahahahaahahhahaha

Isto ko i barsa od chelsea

pfk je najjaki

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7041X using Tapatalk

Chelsea nije u formi gube od Bornamauta kuci 0:3 LLL i od Votforda 4:1 ahahahahahahah dobila samo 2 meca od zadnjih 10

ta 3 tima su sranje inace